ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας: Συνεργασία με πολυιατρείο Σκιάθου - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας: Συνεργασία με πολυιατρείο Σκιάθου

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το πολυιατρείο Σκιάθου.

Το πολυιατρείο Σκιάθου του ιατρού κ.Ιγνατιάδη παρέχει πλέον τη δυνατότητα στα μέλη της Ένωσης μας στις Β.Σποράδες να έχουν μια σειρά δωρεάν παροχών με το βιβλιάριο υγείας για αυτούς και τα μέλη της οικογένειάς τους ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα ιατροί όλων των ειδικοτήτων θα βρίσκονται στο ιατρείο στη Σκιάθο προκειμένου να εξετάζουν όσους επιθυμούν με το ελάχιστο δυνατό κόστος ανά επίσκεψη.

Σε μια περίοδο που το ιατροφαρμακευτικό ζήτημα απασχολεί έντονα τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ η Ένωσή μας αποτελώντας τη μοναδική ΕΠΛΣ που έλυσε το θέμα με τη χορήγηση δωρεάν φαρμάκων στο Β.Μαγνησίας δίνει ταυτόχρονα και λύσεις στην ιατρική περίθαλψη των συναδέλφων ιδίως σε δύσκολες περιοχές όπως οι Β.Σποράδες.

Σημαντική για την ανωτέρω συμφωνία και η παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Ένωσής μας και μέλους του ΔΣ της Π.Ο.Λ. ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ Στέφανου ο οποίος θα βρίσκεται στη διάθεσή των συναδέλφων για κάθε διευκρίνιση.

Site : www.omospondia.gr