ΕΠΛΣΒΙ: Συνάντηση με τον Βουλευτή Κέρκυρας και αναπληρωτή Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, κ. ΑΥΛΩΝΙΤΗ Αλέξανδρο

 


Μέλη του προσωρινού Δ.Σ. της Ένωσης μας, συνεχίζοντας τις προγραμματισμένες επισκέψεις – επαφές, το Σάββατο 31-10-2020 συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Κέρκυρας και αναπληρωτή Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, κ. ΑΥΛΩΝΙΤΗ Αλέξανδρο. 

Η συνάντηση έλαβε χωρά σε πολύ καλό κλίμα και από μέρους μας τέθηκαν στο Βουλευτή τα παρακάτω θέματα:
- Η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης και ταυτόχρονη αύξηση των Οργανικών θέσεων, όλων των Υπηρεσιών του Νομού, προκειμένου αυτές να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις και στην πολυσύνθετη αποστολή που τους έχει ανατεθεί.

- Την επέκταση χορήγησης του επιδόματος παραμεθορίου σε όλες τις Υπηρεσίες του Λ.Σ. του Νομού, αποκαθιστώντας έτσι μια μεγάλη αδικία, απέναντι στο μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων.

- Την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου Λιμενικού Σταθμού στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, ο οποίος θα συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του Λ.Σ. στην Β. Κέρκυρα αλλά και σε ολόκληρό το νησί, καθόσον η ίδρυση και λειτουργία του, θα αποσυμφωρήσει, κατά πολύ, το Κεντρικό Λιμεναρχείο.
Παράλληλα η αναβάθμιση του Ά Λ/Τ Παλαιοκαστρίτσας σε Λιμενικό Σταθμό Παλαιοκαστρίτσας θα εδραιώσει και θα αναβαθμίσει το ρόλο του Λ.Σ. στην ευρύτερη περιοχή και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση των Οργανικών θέσεων και στην επαρκή στελέχωση, της εκεί Υπηρεσίας. 
    
Με την σειρά του ο κ. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ χαρακτήρισε τα αιτήματά μας απολύτως δίκαια και δεσμεύτηκε να συμβάλει, με όποιον τρόπο μπορεί, προκειμένου αυτά μεταφερθούν στην Κεντρική Εξουσία και στην συνέχεια ικανοποιηθούν.
Επίσης δήλωσε συμπαραστάτης στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Ένωσή μας, για ανάδειξη με σκοπό την επίλυση, πολλών και χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τους συναδέλφους.  
                      
                  


                   Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                              

  ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ευθύμιος                                                                           ΚΟΝΤΖΙΑΛΗΣ Σπύρος


Νεότερη Παλαιότερη