Επιστολή του Δημάρχου Πάρου προς ΥΝΑΝΠ για το Λιμεναρχείο της Πάρου

Σε συνέχεια της επίσκεψης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών και της Ένωσης Λιμενικών Νοτιοανατολικού Αιγαίου στη Λιμενική Αρχή της Πάρου  (εδώ) αλλά  και της συνάντησής μας με τον Δήμαρχο κ. Κώστας Μπιζά αλλά και τον Πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Πάρου κ. Αλέξη Γκόκα όπου και αναδείχτηκαν τα προβλήματα υποστελέχωσης  καθώς και άλλα θέματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες στο Λ/Χ Πάρου (εδώ) , ακολούθησε η επιστολή του Δημάρχου Πάρου (εδώ) προς το ΥΝΑΝΠ και συγκεκριμένα προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Στυλιανίδη Χρήστο η οποία επιβεβαιώνει δυστυχώς την δεινή θέση στην οποία βρίσκονται τα στελέχη που Υπηρετούν στις Κυκλάδες.

Στην επιστολή του ο κ.Δήμαρχος αναδεικνύει το σοβαρό ζήτημα της υποστελέχωσης της Λιμενικής Αρχής θέτοντας ως μείζονος σημασίας το θέμα ενίσχυσης όχι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από πλευράς Ομοσπονδίας (ΠΟΛ) και της τοπικής Ένωσης (ΕΛΝΑ) θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας προς τη Δημοτική Αρχή και να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Πάρου  για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει για να ενισχυθεί η συγκεκριμένη Λιμενική Αρχή δίνοντας το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι αιρετοί του νόμου Κυκλάδων  με τους οποίους είμαστε ήδη σε επαφή και σε συνεργασία .

Για το ΔΣ

%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85%2004-2024%20%CE%91%CE%B8%CE%BF%CF%852

10%20%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20trasparent