Συμμετοχή στην 1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Event


 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών θα συμμετάσχει στην 1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Event.

 

Ύστερα από πρωτοβουλία και ενέργειες της ΕΠΛΣ Ν.Φθιώτιδος, η Π.Ο.Λ. μαζί με την τοπική  πρωτοβάθμια  Ένωση θα συμμετέχουν  στην  1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Event που αποτελεί ουσιαστικά το “εναρκτήριο λάκτισμα” για την εκκίνηση ενός καινοτόμου εκθεσιακού θεσμού στην Κεντρική Ελλάδα, τη διοργάνωση του οποίου έχει ο Φορέας ΠΕΛ Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ με την ενεργό στήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO.

Είναι η πρώτη φορά που συνδικαλιστικό όργανο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής θα συμμετάσχει με περίπτερο που θα του διατεθεί σε μία τόσο μεγάλη έκθεση καθώς φέτος τίθενται  τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός νέου, μεγάλου και σύγχρονου εκθεσιακού θεσμού στην καρδιά της Κεντρικής Ελλάδας, της Lamia Expo Central Greece Trade Event, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (ΠΕΛ) από τις 14-18 Ιουνίου 2023.

Τις προηγούμενες μέρες παρουσιάστηκε η νέα εταιρική ταυτότητα της Lamia Expo Central Greece Event, η οποία θα αποτελέσει το κομβικό σημείο δικτύωσης και ανάπτυξης για την Κεντρική Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών εστιάζοντας σε: πρωτογενή τομέα, ενέργεια, κατοικία, εμπόριο, αυτοκινητοβιομηχανία, υπηρεσίες, τεχνολογίες, μεταποίηση, αγροδιατροφή, τουρισμό, βιομηχανία, εξοπλισμό, ενώ και οι παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ημερίδες  και συναυλίες (γνωστών καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων), θα γίνουν πόλος έλξης για τους επισκέπτες.

Σε αυτό το μεγαλεπήβολο project η Π.Ο.Λ. και η ΕΠΛΣ Ν.Φθιώτιδος στο περίπτερο που έχει διατεθεί θα προβάλει το έργο του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ σε κάθε του πτυχή, αναδεικνύοντας τον δύσκολο και πολυδιάστατο ρόλο των στελεχών του.

 

                                                         Οι Πρόεδροι

                                        Π.Ο.Λ                         Ε.Π.Λ.Σ. Ν. Φθιώτιδος

 

                              Κυράνης Κων/νος                  Γιαταγάνας Γεώργιος 

Νεότερη Παλαιότερη