ΕΛΕΥΒ: Ενίσχυση Λιμενικής Αρχής Κύμης Ν. Ευβοίας


 


Τις τελευταίες ημέρες η Ένωσή μας έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων για τη δεινή θέση που έχουν περιέλθει τα στελέχη στη Λιμενική Αρχή Κύμης καθώς η εν λόγω υπηρεσία λειτουργεί στα οριακά επίπεδα στελέχωσης και χάριν στο φιλότιμο των στελεχών της ώστε να διατηρείται το αξιόμαχο της Υπηρεσίας τους. 

Στο Λιμεναρχείο Κύμης με οργανική δύναμη (28) είκοσι οκτώ ατόμων υπηρετούν συνολικά (16) δέκα έξι συνάδελφοι συμπεριλαμβανομένου των Λιμενάρχη και Υπολιμενάρχη. Από τους (16) δέκα έξι πραγματικά υπηρετούν μόνο οι (13) δέκα τρεις καθώς οι (02) είναι μόνιμα αποσπασμένοι σε άλλες λιμενικές αρχές και (01) ένας διατιθέμενος με λήξη διάθεσης τον Μάρτη 2023. Επιπρόσθετα αναφέρεται ότι  (02) δύο στελέχη υπηρετούν ως πλήρωμα του ΠΛΣ1000.

 Συγκρατώντας την ενίσχυση του Λιμενικού Σταθμού Σκύρου (δείτε εδώ) αλλά και άλλων Υπηρεσιών του Ανατολικού Αιγαίου λόγω Υπηρεσιακών αναγκών διογκώνεται το ήδη μεγάλο πρόβλημα στελέχωσης της, έχοντας ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση χορήγησης ρεπό ή αδειών με αντίκτυπο και στην ιδιωτική/οικογενειακή ζωή των στελεχών.

Η Ένωση Λιμενικών Εύβοιας αιτείται την επαρκής στελέχωση της εν θέματι Υπηρεσίας, ενώ διαβεβαιώνει τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και σε συνεργασία με τη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να επιλύσει το μεγαλύτερο μέρος αυτών.


Evia


Νεότερη Παλαιότερη