Ενημέρωση προσωπικού της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ και διάθεση ιματισμού


 

Συγκεκριμένα το προεδρείο της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος επισκέφτηκε την 4η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ στο Βόλο προκειμένου να ενημερώσει τους συναδέλφους για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και να διαθέσει ιματισμό συγκεκριμένα καπέλα τζόκεϋ που προήλθε από χορηγία του Όμιλου Σκλαβενίτη .


Πάγια αρχή της Ένωσής μας είναι ,τα είδη ιματισμού που αποτελούν χορηγίες ,να διατίθενται σε όλους τους συναδέλφους χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς. 

Συζητήθηκαν με τους συναδέλφους όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν με σημαντικότερα αυτών:
▪︎ οι μεταθέσεις και το σύστημα που εδώ και 3 έτη έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο προσωπικό. 
▪︎ το οργανόγραμμα και οι απαραίτητες αλλαγές που απαιτούνται προκειμένου τα επόμενα έτη να αποκατασταθούν οι οι ισορροπίες στη σύνθεση των υπηρεσιών. 
▪︎ τα ασφαλιστικά ζητήματα που κυρίως εστιάζονται στη μείωση των εισφορών για την αναγνώριση των ετών σπουδών, στρατού και ετών για τους 90-95 από το 20% σε 6,67%.
• η χορήγηση του έκτακτου επιδόματος των 600 ευρώ και η φορολόγησή του. 

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε αναφορικά με τη φωτογραφική διάταξη για την επιλεκτική προαγωγή Αξιωματικών (εκ ΔΥΛΣ) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων μετά την ανάδειξή του από την Π.Ο.Λ.

Ταυτόχρονα αναπτύχθηκε η διαφορετική συνδικαλιστική προσέγγιση της Π.Ο.Λ σε έναν πιο δυναμικό δρόμο από αυτόν που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, με τους συναδέλφους να αναγνωρίζουν την διαρκή προσφορά της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος στα συνδικαλιστικά δρώμενα του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν ανάλογες επισκέψεις στις υπόλοιπες υπηρεσίες της Ένωσής μας. 

       Ο Πρόεδρος.                                      Ο Γενικός Γραμματέας 

Κυράνης Κωνσταντίνος                                Μαχαίρας Νικόλαος 
Νεότερη Παλαιότερη