Αποκατάσταση βαθμολογικής εξέλιξης 41ης σειράς ΣΔΥΛΣ

 


.com/img/a/

Η ΠΟΛ εκφράζει την ικανοποίησή της για την αποκατάσταση του βαθμολογικού προβλήματος στελεχών της 41ης σειράς ΣΔΥΛΣ οι οποίοι προσέφυγαν κατά της 2412.7/41185/09-06-2022 απόφασης με την οποία είχαν αδίκως στερηθεί τη προαγωγή τους στον βαθμό του Ανθ/στη με αιτιολογία τη μη  συμπλήρωσης των απαιτούμενων τυπικών προσόντων. 

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών μας και με το αίτημα - παρέμβασή μας (εδώ) για τα στελέχη της 41ης σειράς ΣΔΥΛΣ που είχαν αδικηθεί, προήχθησαν  αναδρομικά από 21 Μαρτίου 2022 με την 2412.7/59517/23-08-2022 Απόφαση Διευθυντή Κλάδου Δ΄. Το αίτημα ικανοποιήθηκε μερικώς καθώς από τη πλευρά της Διοίκησης υπήρχε θετική εισήγηση για την προαγωγή των συναδέλφων στον επόμενο βαθμό μόνο όμως για όσα στελέχη προσέφυγαν κατά της αρχικής απόφασης. 

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να τονίσουμε πως ανάλογες αποφάσεις του Αρχηγείου δυναμώνουν το αίσθημα αξιοκρατίας και αναγνώρισης της προσφοράς των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και αναμένουμε την οριστική αποκατάσταση του ζητήματος και για τα στελέχη που δεν προσέφυγαν αλλά και για τα στελέχη της  40ης σειρά ΣΔΥΛΣ.

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, στην ανάδειξη – επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ανά την επικράτεια.

 

Σχετική διαταγή ανακοίνωσης προαγωγής εδώ


image



Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.


Νεότερη Παλαιότερη