ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος: Χορήγηση σκούφων ψύχους στους συναδέλφους


 Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος ως θεσμικός εκπρόσωπος των Λιμενικών στη Κεντρική Ελλάδα έχει αναλάβει τη πρωτοβουλία να απευθυνθεί  σε φορείς και επαγγελματίες περικειμένου να συνδράμουν στην προμήθεια ειδών ιματισμού που θα διατεθούν σε όλους τους συναδέλφους των που υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές που ανήκουν στην Ένωσή μας .

 

 Έχουμε τονίσει  ότι οι συνάδελφοι καλύπτουν τα έξοδα για την ένδυσή τους από τη τσέπη τους και ως εκ τούτου επιβαρύνουν τον οικογενειακό τους  προϋπολογισμό με ένα σοβαρό κόστος .  

 

Ύστερα από σειρά επαφών και συναντήσεων ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας :

·         Η Υφυπουργός Παιδείας κα.Μακρή Ζέττα η οποία εξασφάλισε χορηγία από τον επιχειρηματία κ.Μεντεκίδη Δημήτριο πρόεδρο της εταιρίας ΔΙΟΣ ΄΄Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΄΄καλύπτοντας ανάγκες προμήθειας στολών των υπηρετούντων σε όλα τα πληρώματα των σκαφών .

·         Η  Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων  κα.Κολυνδρίνη Δωροθέα που εξασφάλισε χορηγία για μπουφάν που θα διατεθούν στους συναδέλφους που υπηρετούν στις Β. Σποράδες .

·         Η εταιρία μεταλλικών κατασκευών ΜΕΚΑΤ .Ο.Ε  που εξασφάλισε χορηγία για μπουφάν που θα διατεθούν στους συναδέλφους που υπηρετούν στις Β. Σποράδες .

 

Επιπρόσθετα η επιχείρηση ειδών προστασίας & πυρασφάλειας  FIRE WORK του κ. Μαλαμίδη Θωμά ΛΑΡΙΣΗΣ 261β, ΒΟΛΟΣ χορήγησε σκούφους ψύχους που θα διατεθούν τμηματικά στους συναδέλφους που υπηρετούν στο Βόλο αλλά και στα Λιμενικά τμήματα Αμαλιάπολης, Αγιοκάμπου,  Αγ.Κυριακής Τρικέρων και Γλύφας.

 

Επίσης σημαντική και η παροχή  από την εταιρία  MAG Μαγαλιός Π. ΜΕΛΑ 49 ΒΟΛΟΣ που ανέλαβε τη δωρεάν εκτύπωση των σκούφων με το έμβλημα του Λιμενικού Σώματος .   

 

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους συναδέλφους διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας , στηρίζοντας με κάθε τρόπο τα δίκαια αιτήματα τους και προσφέροντας παροχές που βελτιώνουν τη καθημερινότητά των υπηρετούντων στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ .  

Για το Δ. Σ.

          Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός  Γραμματέας

 

    Κυράνης Κων/νος                              Μαχαίρας Νικόλαος  

Νεότερη Παλαιότερη