Συνάντηση με το Βουλευτή ΝΔ Ν.Μαγνησίας κ. Λιούπη Αθανάσιο - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Breaking

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Συνάντηση με το Βουλευτή ΝΔ Ν.Μαγνησίας κ. Λιούπη Αθανάσιο


 

Στο πλαίσιο επίσκεψης  του Βουλευτή ΝΔ Ν.Μαγνησίας κ. Λιούπη Αθανάσιου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου πραγματοποιήθηκε την 30-12-2021 συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κυράνη Κωνσταντίνου με τον Βουλευτή προκειμένου να  του εκτεθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στην ευρύτερη περιοχή.

 

Τονίστηκε  ότι το νέο ΠΔ Μεταθέσεων και η κατανομή των οργανικών θέσεων έχει προκαλέσει τεράστια ανασφάλεια στα στελέχη της Ένωσής μας και θεωρούμε ως επιβεβλημένα:  

·        την αύξηση των οργανικών θέσεων του Κ.Λ.Βολου,

·         την αναβάθμιση του Αγίου Ιωάννη Μουρεσίου από εποχικό φυλάκιο σε Λιμενικό Τμήμα

·        τον  επαναπροσδιορισμό του ρόλου και της αυξημένης σύνθεσης της Λιμενικής αρχής της Αμαλιάπολης

·         την αύξηση των θέσεων στην Αγ.Κυριακή Τρικέρων

·        ενώ ταυτόχρονα συζητήθηκαν και τα προβλήματα των συναδέλφων που υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές των Β.Σποραδων που εδώ και πολλά έτη υπηρετούν με σύνθεση στο 60-70%.

 

Εκτενής συζήτηση έγινε για το ζήτημα που έχει προκύψει με το πλωτό ασθενοφόρο ΠΛΣ 1067 που έχει διατεθεί για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στη Σκόπελο με πλήρωμα ,συναδέλφους που υπηρετούν στην οικεία Λιμενική Αρχή  όπου ο κ.Λιούπης ως Ιατρός στο επάγγελμα ,έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον αναγνωρίζοντας την προσφορά των συναδέλφων στο σημαντικό τομέα της διακομιδής ασθενών από τις Β.Σποράδες στο Βόλο ,τονίζοντας την ανάγκη της χρήσης κάψουλας για τη μεταφορά ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον covod-19 ,επισημαίνοντας μάλιστα ότι η κάψουλα θα πρέπει να βρίσκεται στη νησί της Σκοπέλου.   

 

Ο Βουλευτής δήλωσε αρωγός στον αγώνα της Ένωσής μας  για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν συμβάλλοντας στη προώθηση των αιτημάτων μας .

 

Τον ευχαριστούμε θερμά για την εποικοδομητική συνάντηση και τι θετική ανταπόκριση για  όσα του ζητήσαμε να παρέμβει .

 

 

Για το Δ. Σ.

 

 

          Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός  Γραμματέας

 

 

    Κυράνης Κων/νος                              Μαχαίρας Νικόλαος