ΕΠΛΣ Βορείου Ιονίου : Έκφραση ευχαριστήριων στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την πρόσφατη επιτυχία τους κατά του οργανωμένου εγκλήματος

 



Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας στα στελέχη του Τομέα Ασφάλειας, των Πλωτών Περιπολικών Σκαφών του Κ. Λ. Κέρκυρας και στα στελέχη του Λ/Σ Οθωνών και Α΄Λ/Τ Παλαιοκαστρίτσας για την πρόσφατη επιτυχία τους, με την οποία έδωσαν ένα καίριο πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα.  

Συγκεκριμένα, επιδεικνύοντας υποδειγματικό επαγγελματισμό και αφοσίωση, αξιοποιώντας και αναλύοντας σχετική πληροφόρηση, κατόπιν πολυήμερων παρακολουθήσεων, τα Στελέχη του Τομέα Ασφάλειας  συνεργάστηκαν άψογα με στελέχη των Πλωτών Περιπολικών Σκαφών της Υπηρεσίας μας, του Λιμενικού Σταθμού Οθωνών και του Λιμενικού Τμήματος Παλαιοκαστρίτσας  και  την 24-06-2021 συνέλαβαν δυο (02) ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό υπήκοο, μέλη εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα στην Ιταλία κάνοντας χρήση ενός Ι/Φ και ενός Τ/Χ σκάφους,  επτά (07) παράτυπους μετανάστες.

Η προαναφερόμενη επιτυχία, έχει μεγαλύτερη σημασία διότι οργανώθηκε και εκτελέστηκε από δυο τμήματα της Υπηρεσίας μας, που ελέω της υποστελέχωσης  τους, λειτουργούν κυριολεκτικά αποδεκατισμένα, με ελλιπή και απαρχαιωμένη υλικοτεχνική υποδομή.  

                                                       Συνάδελφοι και πάλι συγχαρητήρια!!! 

  

                                                                             Για το Δ.Σ.


                         Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                              



     ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ευθύμιος                                                                     ΚΟΝΤΖΙΑΛΗΣ Σπύρος


Νεότερη Παλαιότερη