ΕΠΛΣ Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕΟλοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας.

Από πλευράς ΚΚΕ στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων και ο Γρηγόρης Συμεωνίδης, Αντισμήναρχος (Ι) εα. Ενώ από την Ένωση Λιμενοφυλάκων συμμετείχαν οι Χαράλαμπος Πλαστουργός, Πρόεδρος του ΔΣ (και Ά Αντιπρόεδρος της ΠΟΛ), Θωμάς Τσιονάκας (Γενικός Γραμματέας), Χρύσανθος Ζαχαρόπουλος (Αναπληρωτής Γ.Γ. – Μέλος της ΕΕ της ΠΟΛ) και Γεώργιος Ρόζος (Γραμματέας Οργανωτικού – Ταμίας της ΠΟΛ).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, στις 10πμ, στα γραφεία της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ στην Πάτρα.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης ευχαρίστησε για τη στήριξη και βοήθεια που παρέχει το ΚΚΕ, με την ανάδειξη των αιτημάτων τους τα οποία προωθεί με ερωτήσεις στη Βουλή, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τα μέλη του ΔΣ στο γεγονός ότι το ΚΚΕ στηρίζει το συνδικαλισμό στο Λιμενικό Σώμα.
Νεότερη Παλαιότερη