ΕΠΛΣ Λιμενοφυλάκων ΚΔ Ελλάδος : Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων και αντιπροσωπεία ΚΚΕ


Την Παρασκευή 09 Απριλίου 2021 και περί ώρα 10:00’ αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας (ιδρυτικό μέλος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ Π.Ο.Λ.) πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του Κ.Κ.Ε στην Πάτρα με τον Δήμαρχο Πατρέων κο. Κωνσταντίνο Πελετίδη καθώς και με  εκπροσώπους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, όπου μεταξύ άλλων και ο Αντισμήναρχος (Ι) ε.α. κος. Γρηγόρης Συμεωνίδης.
Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, είχαμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον κ. Δήμαρχο Πατρέων για την έμπρακτη στήριξή του στο Σωματείο μας από την πρώτη μέρα  ίδρυσής του, καθώς και εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών, ευχαριστήσαμε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, για την αρωγή που παρέχει στους αγώνες της Π.Ο.Λ.  Ενημερώσαμε για τις αρχές, τη δομή και τη λειτουργία της Ένωσης Λιμενοφυλάκων αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Λ.Σ -ΕΛ.ΑΚΤ.                     Συγκεκριμένα τέθηκαν ως θέματα: Η υποστελέχωση των υπηρεσιών, η υπερεργασία που εκτελούν οι συνάδελφοί μας πολλές φορές ως προς το ωράριό τους, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, και το κτηριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζεται σε αρκετές λιμενικές αρχές στην περιοχή μας. Επίσης συζητήσαμε για την εφαρμογή του νέου Π.Δ. 11/21 όπου θεωρούμε ότι γυρίζει το Λιμενικό Σώμα πολλά χρόνια πίσω, με τα στελέχη να βρίσκονται σε μόνιμη ομηρία κάθε «επίδοξης ερμηνείας του νόμου». 
 Ο κ. Δήμαρχος από την πλευρά του δήλωσε ότι είναι αρωγός στο έργο μας και τα δίκαια αιτήματα μας, ενώ μαζί με τον κο. Συμεωνίδη, ως εκπρόσωποι του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος και υποστηρικτές του συνδικαλιστικού κινήματός, δεσμεύτηκαν να αξιοποιήσουν τα μέσα που διαθέτουν για να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματα της Ένωσης μας άλλα και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ Π.Ο.Λ.
 Θα θέλαμε και πάλι να ευχαριστήσουμε τον κύριο Δήμαρχο για την τιμή να μας δεχτεί καθώς και τα στελέχη του Κ.Κ.Ε  για τη θερμή υποδοχή. Ευελπιστούμε σε συνέχιση της καλής συνεργασίας και ευχόμαστε τα καλύτερα.                   
                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ  
                
                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
    
         ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                            ΤΣΙΟΝΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ 


 

Νεότερη Παλαιότερη