Επιστολη σε κ.ΥΝΑΝΠ και κ.ΥΦΥΝΑΝΠ για συνάντηση με την Ένωση Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας(ΕΛΣΚΥ)


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη διενέργεια των πρώτων αρχαιρεσιών της νεοσύστατης «Ένωσης Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας» (ΕΛΣΚΥ), οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.

Παράλληλα, αιτούμεθα συνάντηση μαζί σας για μια πρώτη γνωριμία και για να σας εκφράσουμε τις ανησυχίες μας καταθέτοντας κάποιες από τις προτάσεις μας.

Ενδεικτικά κάποια θέματα που θα θέλαμε να θίξουμε στην πρώτη μας συνάντηση είναι:


1.      Αποζημίωση εργάσιμων νυχτερινών ωρών.

2.      Μεταθέσεις των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ

3.      Κίνητρα σε συναδέλφους ώστε να δηλώσουν στις μεταθέσεις τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου καθώς και Υπηρεσίες με ελλιπή οργανική σύνθεση.

4.      Η αδικία στο ασφαλιστικό σύστημα της πενταετίας 1990-1995 – μάχιμη πενταετία - αναγνώριση ετών σπουδών ΑΕΝ - αναγνώριση χρόνου υπηρεσίας των Λ/Φ (έως 3 έτη) κατόπιν εισαγωγής τους στη Σχολή Δ.Υ.Λ.Σ..

5.      Ενημέρωση για τη δημιουργία και το έργο της Γραμματείας Γυναικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.)  και της ιδιαίτερης έμφασης του ρόλου της γυναίκας στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν όλους τους συναδέλφους της Κεντρικής Υπηρεσίας αλλά και γενικότερα το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

 

Η Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας


Χαριτίνη Μπέη                                                                       Δημήτρης Γκιουρτζίδης


Νεότερη Παλαιότερη