ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Συγχαρητήρια επιστολή στην Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Ζέττα Μακρή. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Η Ένωση Προσωπικού Κεντρικής Ελλάδος ως συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στο Νομό Μαγνησίας αισθάνεται την αδήριτη ανάγκη να σας εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων ως Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων .

Ως Διοικητικό Συμβούλιο αφού σας ευχαριστήσουμε για τη μέχρι τώρα συνδρομή σας και την σημαντική ενίσχυση από πλευράς σας ,του δύσκολου έργου της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος σας ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία προκειμένου να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο που θα έχετε σε αυτό το νευραλγικό τομέα της κυβέρνησης δηλαδή την Παιδεία.

Θεωρούμε ως δεδομένη την επιτυχία σας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Νομού Μαγνησίας .

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ