Τελικοί Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων διαγωνισμού κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών) έτους 2019 - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Breaking

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Τελικοί Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων διαγωνισμού κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών) έτους 2019


 1. Σε συνέχεια της από 03 Νοεμβρίου 2020 Ανακοίνωσής μας (http://www.hcg.gr/node/23831) γνωστοποιείται ότι,  σαράντα έξι (46) υποψήφιοι οι οποίοι σε εκτέλεση αποφάσεων του Α.Σ.Ε.Π. είχαν συμμετάσχει και πετύχει στις διαδικασίες της Υψομέτρησης και των Ιατρικών Εξετάσεων-Παραπομπής στην ΑΝΥΕ, υπεβλήθησαν και σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες ενώπιον των αρμόδιων Επιτροπών του διαγωνισμού κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών- γυναικών) έτους 2019. Μετά το πέρας των εν λόγω διαδικασιών κρίθηκαν ικανοί είκοσι δύο (22) εξ αυτών, ήτοι οι:

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

1

ΑΞΟΥΓΚΑΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2

ΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΒΑΜΒΟΥΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

ΗΛΙΑΔΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ

5

ΚΑΪΤΑΤΖΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

6

ΚΙΟΥΛΑΦΑΣ

ΣΑΡΑΝΤΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

7

ΚΛΗΜΗ

ΚΥΡΑΝΝΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

8

ΚΟΛΩΝΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

9

ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

10

ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

11

ΛΑΙΟΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

12

ΛΙΛΕ

ΙΩΑΝΝΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

13

ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

14

ΜΕΛΕΤΙΔΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

15

ΜΗΤΣΑΚΟΥ

ΞΑΝΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

16

ΜΠΑΚΑΣΗ

ΜΑΡΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

17

ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

18

ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

19

ΠΕΤΣΙΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

20

ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ

ΞΕΝΟΦΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

21

ΡΙΓΑΝΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΙΧΑΗΛ

22

ΤΡΙΤΑΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

2. Κατόπιν των ανωτέρω ανακοινώνεται ότι, ο Τελικός Πίνακας Επιτυχόντων και οι Τελικοί ανά κατηγορία/ειδικότητα Πίνακες Επιλαχόντων υποψηφίων του Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών – γυναικών) έτους 2019, με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης, όπως αυτοί καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, αναρτήθηκαν την 15-01-2021, ημέρα Παρασκευή, στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.

3.  Οι υποψήφιοι/ες που περιλαμβάνονται στον οικείο Τελικό Πίνακα Επιτυχόντων θα καταταχθούν στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Με την εν λόγω απόφαση θα καθορίζεται και η ημερομηνία κατάταξης και παρουσίασης στη Σχολή για την έναρξη της εκπαίδευσης. Οι επιτυχόντες θα κληθούν για κατάταξη με Εγκύκλιο Διαταγή Πρόσκλησης Κατάταξης, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο πρόγραμμα «Διαύγεια».