Η Π.Ο.Λ. στο συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α

 


Στις 29 και 30 Μάιου πραγματοποιήθηκε στα Καμένα Βούρλα το ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας - Π.Ο.Α.Σ.Α. 

 Στο συνέδριο επίσημος προσκεκλημένος μεταξύ άλλων ήταν και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ. Κυράνης Κωνσταντίνος ο οποίος στον χαιρετισμό που απεύθυνε τόνισε μεταξύ άλλων:

  Οφείλω να αναγνωρίσω την σημαντικότητα της δράσης των συνδικαλιστικών οργάνων των αποστράτων στα Σ.Α. γιατί όπως έχτισαν τα προηγούμενα χρόνια όντας στην ενέργεια ένα αξιοπρεπές  εργασιακό καθεστώς που εμείς απολαμβάνουμε σήμερα ,με τον ίδιο ζήλο και ενέργεια ,αγωνίζονται προκειμένου όλοι εμείς που υπηρετούμε σήμερα να βρούμε ένα περιβάλλον που θα παρέχει εγγυήσεις και ασφάλεια ότι οι κόποι μίας ζωής δεν θα πάνε χαμένοι .

 Η Ομοσπονδία μας σε συνεργασία με τους αφυπηρετήσαντες Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος ,την  Ε.Α.Α.Λ.Σ έχει αναπτύξει μία πλούσια δράση με συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς και τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου εστιάζοντας σε κοινά ζητήματα που αφορούν στα ταμεία μας αλλά και ενισχύοντας εκατέρωθεν τις διεκδικήσεις μας σε μία κοινή πορεία που μόνο θετικά έχει να προσφέρει.

 Η Ομοσπονδία μας ευχαριστεί την  Π.Ο.Α.Σ.Α και το ΔΣ της για την τιμητική πρόσκληση ως μία προοπτική συνεργασίας στα κοινά ζητήματα που μας απασχολούν .                 


 Για το ΔΣ

%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85%2004-2024%20%CE%91%CE%B8%CE%BF%CF%852



10%20%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20trasparent

Νεότερη Παλαιότερη