Βραβεύσεις στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών στον Βόλο



Το συνέδριό που διοργανώθηκε με την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλία στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συνεδριών του  ξενοδοχείου VOLOS PALACE η Π.Ο.Λ. βράβευσε υπηρεσίες που διέσωσαν εκατοντάδες συνανθρώπους μας κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες το 2023 στη Θεσσαλία αλλά και πρόσωπα ,φορείς και συλλόγους για το κοινωνικό του έργο .

 

Συγκεκριμένα απένειμαν θυρεό της Π.Ο.Λ.:

 

·         Η Υφυπουργός Παιδείας κα.Ζέττα Μακρή στον Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλου Πλοίαρχο ΛΣ ΖΑΡΑΖΑΝΗ Δημήτριο.

 




·         Ο Βουλευτής ΝΔ κ.Μπουκώρος Χρήστος στη Διοικητή του Γ΄ Λ/Τ Αμαλιάπολης Υποπλοίαρχο ΛΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Ευφροσύνη.

 



·         Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ  Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος στον Διοικητή του Β Λ/Τ Αγίας Κυριακής Τρικέρων Σημαιοφόρο ΛΣ ΣΑΤΡΑΚΑΛΟ Ευάγγελο .



 

·         Η υποψήφια ευρωβουλευτής και Πρόεδρος των Τριτέκνων κ.Σούλα Βακουφτσή στον Διοικητή του Β΄ Λ/Τ Υποπλοίαρχο ΛΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Χρήστο.



 

Από το ΚΚΕ το μέλος της Κ.Ε  Παναγής Γεώργιος και μέλος του τμήματος  ΕΔ και ΣΑ  έγινε τιμητική βράβευση  για την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών ΛΣ για την προσφορά τους κατά την περίοδο των πλημμυρών στον Βόλο . Τον θυρεό παράλαβε ο Πρόεδρος Βοϊδονικόλας Σταύρος.



Ιδιαίτερη αναφορά και τιμητική βράβευση έγινε στον  ΝΑΥΑΡΧΟ ΛΣ ε.α. , πρώην Υπουργό  Ναυτιλίας και πρώην Αρχηγό ΛΣ Κλιάρη Θεόδωρο για την προσφορά του από τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Τριαντόπουλο Χρήστο  .




 Τιμήθηκαν ο Πρόεδρος των Λιμενεργατών Βόλου Θωμάς Κρητικός από τον Γενικό Γραμματέα της Π.Ο.Λ.  Αθουσάκη Εμμανουήλ.




Ο Πρόεδρος του σωματείου κινητικά αναπήρων ¨Ιππόκαμπος΄΄ Πέτρος Μπέλλος από την εκπρόσωπο της Γραμματείας Γυναικών Ομοσπονδίας μας  Κάκα Νικολέτα 




  Η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ κ. Τριανταφύλλου Ντίνα από τον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Λ. Γιαταγάνα Γεώργιο .




 Η εκδήλωση έκλεισε σε κλίμα συγκίνησης με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Λ. Κυράνη Κωνσταντίνο να βραβεύει τον Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πλαστουργό Χαράλαμπο για την πολυετή του προσφορά . 




Για το ΔΣ

%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85%2004-2024%20%CE%91%CE%B8%CE%BF%CF%852




Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

10%20%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20trasparent


Νεότερη Παλαιότερη