To Ευχαριστώ του Make A Wish στο ΥΝΑΝΠ ,στους Λιμενικούς και στην Κολυμβητική Ομοσπονδία.


 

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά στο κατάμεστο, από 1500 προσκεκλημένους, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Τρίτη 12 Μαρτίου.

 

Το 2023 εκπληρώθηκαν 316 ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Η “πλήρωση” του κενού μεταμορφώθηκε σε ΕΚ-ΠΛΗΡΩΣΗ!

 

Σημαντική αναφορά έγινε στους συντελεστές του αγώνα υδατοσφαίρισης ανάμεσα στους Ολυμπιονίκες του Λιμενικού Σώματος και στην Εθνική Ελλάδος  που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του ΥΝΑΝΠ και η Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδος Κ.Ο.Ε .Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν εκπληρώθηκαν 3 ευχές παιδιών .

 

Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκε η Πρόεδρος του οργανισμού, Υβέτ Κοσμετάτου .

 

Στο ευχαριστώ του Make-A-Wish τιμητική αναμνηστική πλακέτα δόθηκε στον άνθρωπο που έτρεξε και έφερε εις πέρας το εγχείρημα , τον Γ.Γ. Ναυτιλίας και Λιμένων του ΥΝΑΝΠ κ.Κυριαζόπουλο Ευάγγελο ο οποίος με τις πρωτοποριακές δράσεις και πρωτοβουλίες έχει καταφέρει να αναδείξει το άλλο πρόσωπο των Λιμενικών που προσφέρουν κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο παράλληλα με το τεράστιο έργο που έχει παρουσιάσει ο ίδιος  στη Ναυτιλία και την Λιμενική πολιτική και  περιλαμβάνει κάθε δράση του ΥΝΑΝΠ τόσο για το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του όσο και για την αναβάθμιση των σχολών αλλά και των λιμενικών εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα .

 

Σημαντικός ο ρόλος του Γραφείου Αθλητισμού του ΛΣ και της Υποπλοιάρχου ΛΣ Μεναλάου Καλλιόπης (Κέλλυ) συνδράμοντας στο έργο της Γ.Γ. Ναυτιλίας και Λιμένων και 


δίνοντας τη δυνατότητα σε μεγάλες προσωπικότητες του Αθλητισμού που υπηρετούν στο ΛΣ να επιδείξουν ένα τεράστιο πολιτιστικό έργο και κοινωνικό έργο με πλούσιες δράσεις σε σχολεία ,συνεργασίες με φορείς και Δήμους , καθαρισμούς παραλιών αλλά και αθλητικές δραστηριότητες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.         

 

Παρών και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Π.Ο.Λ Κυράνης Κώστας που εμπνεύστηκε την διοργάνωση του αγώνα και διαιτήτευσε ως Διεθνής διαιτητής Υδατοσφαίρισης ,έχοντας ιδιαίτερη παρουσία σε φιλανθρωπικές δράσεις με πολλούς οργανισμούς αλλά και το Make A Wish εδώ και πολλά έτη.


Ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι ήταν και οι Λιμενικοί που εκπροσώπησαν την Κ.Ο.Ε και την Εθνική Ελλάδος Υδατοσφαίρισης ο Γιώργος Αφρουδάκης ως Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας αλλά και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδος Θοδωρής Βλάχος όπως και ο βοηθός προπονητή Τασος Σχίζας . Παρών στην εκδήλωση και ο Πλοίαρχος ΛΣ Ρίγγας Γεώργιος.

 

Συγκινητική η στιγμή όταν ο Γ.Γ. Ναυτιλίας και Λιμένων του ΥΝΑΝΠ κ.Κυριαζόπουλος Ευάγγελος χάρισε ένα σκουφάκι του water polo στον άνθρωπο που υπήρξε ο στυλοβάτης της διοργάνωσης ως μέλος του ΔΣ του Make A Wish κ.Πατούνη Αλέξανδρο .  



Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

10%20%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20trasparent


  

Νεότερη Παλαιότερη