Το "ευχαριστώ" της Π.Ο.Λ. στους Αξιωματικούς που τίθενται σε αποστρατεία

 als-ynanp_logo


Με ανάμεικτα συναισθήματα  ολοκληρώνεται η διαδικασία των τακτικών κρίσεων 2024 για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών - Π.Ο.Λ.


Την ίδια στιγμή που άξιοι συνάδελφοι μας Αξιωματικοί Λ.Σ   προάγονται σε ανώτερες βαθμίδες διοίκησης και επιτελικού ρόλου ταυτόχρονα αποστρατεύονται  εξαίρετοι υψηλόβαθμοι συνάδελφοι μας  που τίμησαν με την παρουσία τους και την υπηρεσιακή τους ακεραιότητα το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή για δεκαετίες .


Στους προαχθέντες Αξιωματικούς Λ.Σ εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας, προσδοκώντας και ευχόμενοί  οι υπηρεσίες σας στο Σώμα να συνδράμουν εποικοδομητικά στην περαιτέρω ώθηση των ζητημάτων  του προσωπικού του ΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ και του του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.


Τιμώντας τους 16 υψηλόβαθμους Αξιωματικούς που τέθηκαν σε αποστρατεία τους ευχαριστήσουμε για όσα πρόσφεραν στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, στην χώρα μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους καθώς αποτέλεσαν πρότυπο συναδέλφων και παράδειγμα προς μίμηση, δημιουργώντας μια παράδοση που θέλει οι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος να βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο κατάρτισης , επιχειρησιακής απόδοσης και προσφοράς στη πατρίδα μας .




Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

10%20%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20trasparent





Νεότερη Παλαιότερη