Ενημερωτική επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Στυλίδας

 


Στο πλαίσιο των διαρκών ενημερωτικών επισκέψεων η Π.Ο.Λ. βρέθηκε την 1-12-2023 στο Λιμεναρχείο Στυλίδας .

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυράνης Κώστας ,ο Αντιπρόεδρος Γιαταγάνας Γεώργιος και μέλη του ΔΣ της ΕΠΛΣ Ν.Φθιώτιδας ενημέρωσαν τους συναδέλφους που υπηρετούν στη Λιμενική Αρχή Στυλίδας για τις εξελίξεις που αφορούν στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ .

Συγκεκριμένα αναλύθηκαν :

·         το σύστημα  των μεταθέσεων που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο τόσο τα στελέχη όσο και το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ αφού και φέτος δεν κατέστη δυνατή η πραγματοποίηση μεταθέσεων που θα ικανοποιήσουν τόσο τις υπηρεσιακές ανάγκες όσο και τα αιτήματα των συναδέλφων ,

·         οι προτάσεις της Π.Ο.Λ. στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για τα θέματα που μας απασχολούν στο πλαίσιο του νομοθετικού έργου του ΥΝΑΝΠ που αναμένεται να πάρει μορφή το επόμενο έτος ,

·          οι ενέργειες της Ομοσπονδίας μας για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό μας σύστημα που χρήζει βελτίωσης αναζητώντας λύσεις σε ζητήματα που προέκυψαν από λάθη του παρελθόντος που επέδρασαν επιζήμια σε όλους μας .  

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση με τους συναδέλφους στη Στυλίδα που στηρίζουν ενεργά την Π.Ο.Λ. ενώ δόθηκαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν προκειμένου οι ενέργειες των στελεχών αναφορικά με τα ασφαλιστικά ,συνταξιοδοτικά αλλά και μία σειρά από σοβαρά θέματα να έχουν την σωστή κατεύθυνση μιας και η Ομοσπονδία μας αναλύει και διευκρινίζει με σοβαρότητα και συνέπεια κάθε παράμετρο ,κάθε νομοθέτημα που επηρεάζει την καθημερινότητα και το μέλλον μας.

Κατά την επίσκεψή μας στο Λ/Χ Στυλίδας πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον Λιμενάρχη Πλοίαρχο ΛΣ  Βέτσικα Ευθύμιο όπου συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους και οι προϋποθέσεις της διαρκούς συνεργασίας μας που εδώ και χρόνια  δίνει λύσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσει τις επισκέψεις στις Λιμενικές Αρχές ενημερώνοντας και δια ζώσης τους συναδέλφους ενώ θα συνεχίσει να παρεμβαίνει όπου και όταν παραστεί ανάγκη .


Για το ΔΣ

10%20%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20trasparentΝεότερη Παλαιότερη