Παράταση αδειών ετών 2020-2021-2022

.com/img/a/

 Πειραιάς :   02/10/2023

            Αριθ. Πρωτ.: 79/2023

 

                                  Προς : Αρχηγό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ

                                         Αντιναύαρχο Λ.Σ.  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γεώργιο 

 

                                   Κοιν: Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας & Λιμένων

                                              κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο

 

 

Θέμα: «Παράταση αδειών ετών 2020-2021-2022»  

 

 

Δεδομένου ότι στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚ.Τ σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορούν να χορηγηθούν οι προβλεπόμενες άδειες ανά έτος ακολουθείται ως πάγια τακτική η παράταση χορήγησης των αδειών.

 

Η φετινή περίοδος με τις δύο  αναμετρήσεις των βουλευτικών αλλά και των αυτοδιοίκητων εκλογών , τις αυξημένες υποχρεώσεις στο μεταναστευτικό, τον φόρτο εργασίας την καλοκαιρινή περίοδο και σε συνάρτηση με τις καταστροφικές φωτιές αλλά και πλημμύρες οδήγησαν στην αδυναμία λήψης των αδειών από τα στελέχη.

 

Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως δώσετε παράταση στην χορήγηση αδειών για τα προηγούμενα έτη 2020-2021-2022.

 

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε πως η αδυναμία  λήψης εντός του έτους των κανονικών αδειών από τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν από την μη χορήγηση των ρεπό στους συναδέλφους αποκαλύπτουν τα τεράστια κενά στελέχωσης των υπηρεσιών ανά την επικράτεια.

 

Ως εκ τούτου θα πρέπει να αναληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε ο αριθμός των υπηρετούντων στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. να φτάσει στα επίπεδα των 9.500 οργανικών θέσεων προκειμένου να εκλείψει το φαινόμενο της υποστελέχωσης που εδώ και 20 χρόνια στοιχειώνει το Λιμενικό Σώμα μιας και  για 4 Λιμενικούς εργάζονται 3.

 

Για το ΔΣ

Νεότερη Παλαιότερη