Το Μ.Τ.Ν ανήκει στους μερισματούχους του - Συντασσόμαστε πλήρως με την Ε.Α.Α.Λ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Breaking

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Το Μ.Τ.Ν ανήκει στους μερισματούχους του - Συντασσόμαστε πλήρως με την Ε.Α.Α.Λ.Σ.

 



Η Π.Ο.Λ. υποχρεώνεται για ακόμη μία φορά να παρέμβει αναφορικά με το Μ.Τ.Ν και την αξιοποίηση των πόρων του .

 

Παρατηρούμε εδώ και πολλά έτη τα όσα λυπηρά έχουν διαδραματιστεί στο Μ.Τ.Σ αλλά και την υποδειγματική αξιοποίηση των πόρων και των αποθεματικών του Μ.Τ.Ν.

 

Το γεγονός ότι μαζί με το Μ.Τ.Α. αποτελούν Μετοχικά Ταμεία των ένστολων δεν αλλάζει το αυτοδιοίκητο ,ούτε συνδιαμορφώνει τους στόχους ,την πορεία αλλά και την επιτυχημένη ή μη διαχείριση  από τα μέλη της διοίκησης τους .

 

Η τακτική της ομογενοποίησης των ταμείων του δημοσίου ,όπως αυτή εφαρμόστηκε με τα μνημόνια μόνο καταστροφικά αποτελέσματα επέφερε, αφού κανένα ταμείο, που αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω μη ορθής διαχείρισης, δεν μπόρεσε να ανακάμψει .

 

Ίσα ίσα εξαϋλώθηκαν και τα υγιή ταμεία που μέχρι και τότε είχαν σταθερή και βιώσιμη πορεία.

 

Είχαμε βιώσει αρνητικά  τις τακτικές  που επέβαλαν τα μνημόνια στις κυβερνήσεις της χώρας μας τα προηγούμενα χρόνια και σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να αποδεχτούμε πως ανάλογες πρακτικές μπορούν να μεθοδευτούν από συναδέλφους και μάλιστα από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

 

Για τον λόγο αυτό ,για ακόμη μία φορά θα ταχθούμε στο πλευρό της  Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος Ε.Α.Α.Λ.Σ στηρίζοντας τις θέσεις τους που έχουν μοναδικό στόχο την αξιοποίηση και την δικαίωση της επί πολλά χρόνια προσφοράς των υπηρετούντων του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στην υπηρεσία της πατρίδας .  


Για το ΔΣ

9%20%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20trasparent