Έκφραση συγχαρητηρίων - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Breaking

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Έκφραση συγχαρητηρίων

  %25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25BB%25CF%2583%2B%25CE%25BA%25CE%25B4%25CE%25B5%2B%2528600%2Bx%2B450%2529


Το Δ.Σ της Ένωσής μας δια της παρούσης, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια, στον Επικελευστή Λ.Σ ΒΟΥΡΒΑΧΗ ΧΡΗΣΤΟ που υπηρετεί στο Λ/Χ Μεσολογγίου διότι, εκτός υπηρεσίας,  ανταποκρίθηκε άμεσα στην διάσωση ηλικιωμένου ασθενούς που νοσηλευόταν  στο ΠΓΝΠ Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών  από βέβαιο θάνατο.

Η συμβολή του Επικελευστή Λ.Σ, ΒΟΥΡΒΑΧΗ ΧΡΗΣΤΟ ήταν σωτήρια, όταν ασθενής θέλησε να καπνίσει κρυφά μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν όμως, από έλλειψη προσοχής πήραν φωτιά τα σκεπάσματα το  στρώμα και αμέσως μετά οι κουρτίνες του δωματίου που γέμισε  καπνό.  Ο ασθενής καθώς καιγόταν άρχισε να φωνάζει προς βοήθεια από τους πόνους μην μπορώντας να απομακρυνθεί. Ακούγοντας την έκκληση για βοήθεια του ανθρώπου που καιγόταν, ο Επικελευστή Λ.Σ ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ μπήκε στο  δωμάτιο όπου η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, καπνός κάλυπτε όλους τους χώρους ενώ η μυρωδιά καμένης σάρκας ήταν έντονη και με κίνδυνο της ζωής του  τράβηξε εκτός του φλεγόμενου δωματίου τον ασθενή όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς. 

Ο ασθενής που γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στην ηρωική προσπάθεια του Επικελευστή Λ.Σ ΒΟΥΡΒΑΧΗ ΧΡΗΣΤΟΥ έχει  υποστεί σοβαρά εγκαύματα στα πλευρά και στην πλάτη και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Λιμενικό Σώμα και την Ένωσή μας όπου ο Συνάδελφος επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά, αψηφώντας τυχόν κινδύνους και δυσκολίες έθεσε πάνω απ’ όλα, την προστασία της ανθρώπινης ζωής προκαλώντας και πάλι τα ευμενή σχόλια της κοινής γνώμης για τα στελέχη του Λ.Σ –ΕΛ.ΑΚΤ.



sign