Η Π.Ο.Λ. στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Η Π.Ο.Λ. προσκλήθηκε και εκπροσώπησε τα στελέχη του ΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ στο  18ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6/7 Μαρτίου 2023 στο Royal Olympic Hotel, στην Αθήνα υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Τις εργασίες του Συνεδρίου τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εκπρόσωποι κομμάτων, Καθηγητές Πανεπιστημίων και Διεθνολόγοι, εκπρόσωποι τοπικής αυτοδιοίκησης, Επαγγελματικών Φορέων, στελέχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., Αντ/γοι ε.α. του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων (εδώ).

Το παρών στο συνέδριο έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας Κυράνης Κώστας ο οποίος στην ομιλία του τόνισε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Συνοριοφύλακες είναι κοινά με αυτά των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που υπηρετούν στα νησιά της παραμεθορίου και για τον λόγο αυτό η συνδικαλιστική εκπροσώπηση μέσω των Ομοσπονδιών μας έχει κοινό παρονομαστή .

Η Π.Ο.Λ. ευχαριστεί τον πρόεδρο Χαρέλα Παναγιώτη και το ΔΣ της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ για την πρόσκληση και την ανταλλαγή απόψεων για τα κοινά μας προβλήματα ,προσδοκώντας  συνεργασία σε κάθε επίπεδο με στόχο την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας.

Για το ΔΣ

%25CF%2583%25CF%2586%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25B1%2B%25CF%2580%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B5%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2585

Γίνε τώρα μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)  και διεκδίκησε το μέλλον σου(Πάτα ΕΔΩ)

9%20%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20trasparent