Ενημερωτική επίσκεψη στη σχολή Λιμενοφυλάκων

Η Π.Ο.Λ για ακόμη φορά  επισκέφτηκε  την 20-02-23 την σχολή Λιμενοφυλάκων που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού στον Σκαραμαγκά.

Την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ Κυράνης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης Αθουσάκης Εμμανουήλ.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των σπουδαστών για τα ζητήματα που αφορούν στα στελέχη, με τους νεαρούς συναδέλφους να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκφράζοντας παράλληλα τις δικές τους ανησυχίες και θέσεις αναφορικά με τα θέματα που τους απασχολούν.

Παραδόθηκε στην Π.Ο.Λ υπόμνημα των σπουδαστών με προτάσεις που θα προωθηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα στην πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία αλλά και στα κόμματα του Κοινοβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή στη σχολή Λ/Φ φοιτούν 2 σειρές σπουδαστών που προέρχονται από πανελλαδικές εξετάσεις με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Λ Κυράνη Κώστα να δηλώνει ικανοποιημένος που συνέβαλε το 2017 στη νομοθετική πρωτοβουλία που άλλαξε την ιστορία του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με την εισαγωγή στελεχών μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της ενημέρωσης βραβεύτηκε από την Π.Ο.Λ ο Διοικητής της σχολής Λ/Φ  Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΛΙΑΚΟΣ Κυριάκος καθώς έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στον τομέα εκπαίδευσης των νέων στελεχών.

Θεωρούμε την εισαγωγή στελεχών μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων ως επένδυση για το μέλλον του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και για τον λόγο αυτό θα καταβληθεί από πλευράς μας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο θεσμός να αποτελέσει την βάση εξέλιξης του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ των συνάδελφων που επενδύουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση στο Λιμενικό Σώμα.

Η Π.Ο.Λ θα στέκεται πάντα στο πλευρό των συνάδελφων διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας  σε όλα τα επίπεδα έχοντας ως βασική της αφετηρία τους σπουδαστές της σχολής Λιμενοφυλάκων.

Η επίσκεψή μας στην σχολή Λιμενοφυλάκων ήταν αφιερωμένη  στη μνήμη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νεκτάριου Σαντορινιού  που έφυγε πριν λίγες μέρες από κοντά μας και συνέβαλε επί θητείας του μεταξύ άλλων , στο να θεσμοθετηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ η εισαγωγή των νέων συναδέλφων μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Για το ΔΣ

%25CF%2583%25CF%2586%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25B1%2B%25CF%2580%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B5%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2585

Γίνε τώρα μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)  και διεκδίκησε το μέλλον σου(Πάτα ΕΔΩ)