ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΔ ΕΛΛΑΔΟΣ



    Με μεγάλη συμμετοχή και μετά από 3 χρόνια αποχής λόγο της πανδημίας, η Ένωσή μας    έκοψε το Σάββατο 21 Ιανουάριου 2023 την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στο μουσικό κέντρο το ¨ΧΩΡΙΟ¨ στο Ρίο.  Παλιοί και νέοι συνάδελφοι αλλά και φίλοι της Ένωσής μας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συντροφιά με την υπέροχη ορχήστρα του κέντρου.


    Την εκδήλωση άνοιξε ο  πρόεδρος της Ένωσης όπου με ένα σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονια με υγεία. Στην συνέχεια ευχαρίστησε τα μέλη της Ένωσης, για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρονια και τον Προέδρο της Π.Ο.Λ. Κώστα Κυράνη για την παρουσία του. Στάθηκε ιδιαίτερα στη συμβολή των νομικών συμβούλων της Ένωσης, Δημητρίου Λιούρδη και Ασημίνας Μπαρζού, για τις νομικές συμβουλές και την στήριξη τους. 


    Το φλουρί της Ένωσης (ένα ταξίδι για δυο άτομα από το τουριστικό γραφείο του κ. Αγγέλου Γεωργαντά) έτυχε στην εξαίρετη συνάδελφο Γκαδόλου Μαρία.


    Το Δ.Σ της Ένωσης μας εύχεται καλή χρονια στην αγαπητή συνάδελφο να είναι πάντα τυχερή να έχει υγεία ευτυχία αυτή και η οικογένεια της και να περάσει όμορφα στο ταξίδι της. 



sign








 



Νεότερη Παλαιότερη