ΕΝΩΣΗ ΛΙΝΕΝΙΚΩΝ ΚΔ ΕΛΛΑΔΟΣ: Ενίσχυση Γ΄ Λ/Τ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ

 %CE%93%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9E%CE%99%CE%94%CE%991


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


     Με τις Αρ.Πρωτ: 31/20-09-2022 & 48/03-11-22  ανακοινώσεις μας είχαμε αναδείξει μεταξύ άλλων και το οφθαλμοφανές πρόβλημα της υποστελέχωσης του Γ΄Λ/Τ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ, που  βρισκόταν τότε και τώρα στο 50% της ελάχιστης οργανικής του σύνθεσης.  Με τις ίδιες  ανακοινώσεις  ενημερώναμε, αρμοδίως όλα όσα είχαμε καταγράψει, προσδοκώντας για καλύτερο και ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον για τους συναδέλφους μας, κρούοντας  τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε  κατεύθυνση για άμεση  ενίσχυση  του Γ΄Λ/Τ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ με προσωπικό ώστε το έργο των συνάδελφων μας να διέπεται με ασφάλεια. 


Οι συνεχείς προσπάθειες μας και οι οχλήσεις μας φαίνεται ότι βοήθησαν, όχι ότι ενισχύθηκε άμεσα η εν λόγο Λιμενική αρχή ή ότι σταμάτησαν οι πολλές 24ωρες βάρδιες, αλλά θεωρούμε ότι συνέβαλαν ώστε να υπάρξει  ενεργοποίηση και των τοπικών φορέων όπως του Δήμαρχου Δελφών κ. Παναγιώτη Τάγκαλη  όπου με το αριθ.πρωτ. 25996/ 24-11-22 έγγραφο του προς τον Υπουργό ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη,  ζητά  «Ενίσχυση του Λιμενικού Τμήματος Γαλαξιδίου με ανθρώπινο δυναμικό.» αλλά και του Βουλευτή Φωκίδας και Γεν. Γραμματέα Κ.Ο της Ν.Δ κ. Ιωάννη Μπούγα που κατέθεσε επερώτηση-αναφορά  στην Βουλή των Ελλήνων προς τον Υπουργό ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.


( επισυνάπτεται αναφορά Βουλευτή  & έγγραφο Δημάρχου )


Αγαπητές αγαπητοί συνάδελφοι.


Η Ένωσή μας πιστή στις καταστατικές της δεσμεύσεις, μέσα από  κοινό αγώνα, με τοπικούς φορείς και όλες τις πολιτικές δυνάμεις, θα προσπαθεί συνεχώς για υπαρκτές λύσεις και διεξόδους σε χρόνια αδιέξοδα, για στελέχωση των Λιμενικών Αρχών, βελτίωση των συνθηκών εργασίας των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης που πρεσβεύουμε.



 

ipografi%20patra





Νεότερη Παλαιότερη