Ένταξη της «Ένωσης Λιμενικών Ευβοίας» στην Π.Ο.Λ.
Με την από 9-11-2022 συνεδρίαση του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών –Π.Ο.Λ. ομόφωνα, έγινε αποδεκτό το αίτημα της  Ένωσης Λιμενικών Ευβοίας να ενταχθεί στην Ομοσπονδία μας.

 

Η  Ένωση Λιμενικών Ευβοίας ιδρύθηκε πριν λίγο καιρό και αποτελεί το προϊόν της επιθυμίας μεγάλου αριθμού συναδέλφων που υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές της Ευβοίας να εκπροσωπηθούν με ένα πιο δυναμικό και αποτελεσματικότερο  τρόπο όπως αυτός εκφράζεται μέσω της Π.Ο.Λ.

 

Αποτελεί την 9η πρωτοβάθμια Ένωσή μας ως μία συνέχεια των Ενώσεων που δημιουργούνται σε όλη την Ελληνική επικράτεια και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά και την κινητήριο δύναμη της Π.Ο.Λ. αφού μέσω αυτών εκφράζονται συνάδελφοι που τα τελευταία χρόνια είχαν γυρίσει τη πλάτη σε ένα συνδικαλιστικό κίνημα στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που έχασε την ταυτότητά του . 

 

Θεωρούμε πολύ σημαντικό το ότι συνάδελφοι κάθε βαθμίδας ,σε κάθε περιοχή της πατρίδας μας ,που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον συνδικαλισμό ,παίρνουν την απόφαση να ΄΄μπουν μπροστά ΄΄ και να εκπροσωπήσουν τους συναδέλφους τους καθώς γνωρίζουν πλέον πως ανήκουν σε μία Ομοσπονδία που δεν θα φοβηθεί να εκφράσει και να διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων .

 

Οι συνέχεις εγγραφές και η ίδρυση πρωτοβάθμιων Ενώσεων στην Π.Ο.Λ. αποτελούν  την πλέον ξεκάθαρη απόδειξη για το πώς ο Λιμενικός βλέπει το συνδικαλιστικό του μέλλον .

 

Καλωσορίζουμε τους συναδέλφους της Εύβοιας στην μεγάλη μας οικογένεια και υποσχόμαστε πως με την ίδια ζέση και αλτρουισμό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε , διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες ,στα εργασιακά ,στα μισθολογικά μας ζητήματα αλλά και σε μία ποιοτικότερη επαγγελματική καθημερινότητα .             
Γίνε τώρα μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)  και διεκδίκησε το μέλλον σου(Πάτα ΕΔΩ)


Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

Νεότερη Παλαιότερη