ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΔ ΕΛΛΑΔΟΣ : Επίσκεψη στο Ά Λ/Τ Ναυπάκτου

 



Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 αντιπροσωπεία του Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΔ ΕΛΛΑΔΟΣ στα πλαίσια της συνδικαλιστικής της δράσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ά Λ/Τ Ναυπάκτου για καταγραφή τυχόν προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους. 

Κατά την παρουσία μας συζητήθηκαν εκτεταμένα θέματα που αφορούν άμεσα τους συναδέλφους μας και εν συνεχεία υπήρχε ενημέρωση για τρέχοντα θέματα που αφορούν το προσωπικό, αναλύοντας διεξοδικά τις ενέργειες της Ένωσής μας, και της Π.Ο.Λ. επί αυτών.

 Ως Δ.Σ ευχαριστούμε τους συναδέλφους της Λιμενικής Αρχής Ναυπάκτου για το χρόνο τους, και δεσμευόμαστε απέναντι στους ότι θα είμαστε πάντοτε αρωγοί στα ζητήματα που τους απασχολούν και θα καταβάλουμε από πλευράς μας τα μέγιστα, προκειμένου βρεθούν λύσεις για τη διευκόλυνση του έργου τους και την αποτελεσματικότητα αυτού. 

Το Δ.Σ της Ένωσής μας θα συνεχίσει τις επισκέψεις και καταγραφή προβλημάτων σε όλες τις Λιμενικές αρχές που εδρεύουν στους νομούς δικαιοδοσίας μας, με επόμενο σταθμό τον Νοέμβριο την Λιμενική Αρχή Αιγίου.


 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

  ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                          ΡΟΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Νεότερη Παλαιότερη