Συνέντευξη Π.Ο.Λ. στο TV CRETA

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της Ομοσπονδία μας στη Κρήτη ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ Κυράνης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης Αθουσάκης Εμμανουήλ παρευρέθησαν την 26-07-2022 προσκεκλημένοι της δημοσιογράφου Αντιγόνης Ανδρεάκη  στην εκπομπή του TV CRETA ‘’Live με την Αντιγόνη’’  προκειμένου να παρουσιάσουν  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στη Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ Κυράνης Κωνσταντίνος ανέλυσε λεπτομερώς μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στο οργανόγραμμα του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, στις μεταθέσεις των στελεχών και στις  προεκτάσεις του μεταναστευτικού ζητήματος στη λειτουργία του Σώματος αλλά και στη καθημερινότητα των συνάδελφων.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Κ Αθουσάκης Εμμανουήλ εστίασε στα τοπικά ζητήματα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υποστελέχωση των υπηρεσιών της Κρήτης.

Στην εποικοδομητική συζήτηση με τη δημοσιογράφο Αντιγόνη Ανδρεάκη οι δυο Πρόεδροι τόνισαν πως για κάθε πρόβλημα η Π.Ο.Λ έχει μια σειρά από προτάσεις που θα βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων καθώς ο στόχος της Ομοσπονδίας δεν είναι η ανάδειξη και μόνο των ζητημάτων που μας απασχολούν αλλά και η εξεύρεση λύσεων μέσα από το διάλογο με τη στρατιωτική, πολιτική ηγεσία και τους συνδικαλιστικούς φορείς του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

.com/img/a/

Γίνε τώρα μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)  και διεκδίκησε το μέλλον σου(Πάτα ΕΔΩ)

8%2B%25CE%25B5%25CE%25BD%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2Btrasparent