Έκφραση Συγχαρητηρίων από Γραμματεία Πλωτών Μέσων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για τη διάσωση στη νησίδα Μπαρμπαλιάς (ΛΕΣΒΟΣ)


 

Για άλλη μια φορά τα πληρώματα των σκαφών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μας βγάζουν ασπροπρόσωπους και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, που με τη συνδρομή και την ανθρωπιά τους έσωσαν 32 μετανάστες, ανάμεσά τους και ένα νεογέννητο με τη μητέρα του, επί της νησίδας Μπαρμπαλιάς Ανατολικά της νήσου Λέσβου.

Απόδειξη δια της πράξεως από τα στελέχη μας ότι είναι οι φυλακές άγγελοι των ψυχών του Αιγαίου, διαψεύδοντας όσους προσπαθούν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με ανυπόστατες κατηγορίες, να σπιλώσουν το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και το έργο των στελεχών του.

Η Γραμματεία Πλωτών Μέσων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.- ΠΟΛ είναι κοντά σας, σας ευχαριστεί και σας εύχεται καλές θάλασσες και ο Άγιος Νικόλας στην πλώρη σας.

Καλούμε την πολιτεία να στηρίξει εμπράκτως τα πληρώματα των πλωτών που κάθε μέρα διακινδυνεύουν πολλές φορές και με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής ώστε να ολοκληρώνουν με επιτυχία τις αποστολές που τους έχουν ανατεθεί και να εξασφαλίζουν την ασφάλεια της ζωής στη θάλασσα.

Σχετικό οπτικοακουστικό υλικό



Στοιχεία επικοινωνίας με Γραμματεία Πλωτών Μέσων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - Π.Ο.Λ., για προτάσεις και προβλήματα που σας απασχολούν, στο email plota.pol@gmail.com

 

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

8%2B%25CE%25B5%25CE%25BD%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2Btrasparent

Νεότερη Παλαιότερη