ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Παράδοση ειδών ιματισμού για τα πληρώματα των σκαφών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ από την Υφυπουργό Παιδείας κ.Μακρή Ζέττα


 Πραγματοποιήθηκε  σήμερα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου παράδοση ειδών ιματισμού για τα πληρώματα των σκαφών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ του Ν.Μαγνησίας από την Υφυπουργό Παιδείας κ. Μακρή Ζέττα η οποία ανταποκρινόμενη στο αίτημα της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος προέβη στην εύρεση χορηγίας που  κάλυψε τη συνολική δαπάνη .

 

Η χορηγία καλύφθηκε από τον επιχειρηματία κ. Μεντεκίδη Δημήτριο Πρόεδρο της εταιρίας ΄΄ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό΄΄΄και αφορά σε προμήθεια 30 αδιάβροχων σετ στολών (παντελόνι -μπουφάν) για τα πληρώματα των σκαφών του Κ.Λ.Βόλου ,των Λιμενικών αρχών Αγ.Κυριακής Τρικέρων , Αμαλιάπολης ,Αγιοκάμπου ,Γλύφας και των Β.Σποράδων Σκιάθου –Σκοπέλου-Αλοννήσου.

 

Επίσης η χορηγία καλύπτει τις ανάγκες 6αμήνου στολών προστασίας covid-19 για το πλήρωμα του ασθενοφόρου σκάφους της Σκοπέλου που καθημερινά μεταφέρει ασθενείς  από τις Β.Σποράδες στο Βόλο.

 

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος ευχαριστεί θερμά την Υφυπουργό Παιδείας κ. Μακρή Ζέττα η οποία στέκεται αρωγός στο έργο μας όσες φορές χρειάστηκε να συνδράμει, συμβάλλοντας στην επίλυση των προβλημάτων που κατά καιρούς έχουν προκύψει ενώ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον  κ. Μεντεκίδη Δημήτριο που γενναιόδωρα ανταποκρίθηκε και κάλυψε τις ανάγκες των πληρωμάτων των σκαφών  των υπηρεσιών μας.     

 

 

Για το Δ. Σ.

 

 

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός  Γραμματέας

 

 

Κυράνης Κων/νος                              Μαχαίρας Νικόλαος

Νεότερη Παλαιότερη