Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Breaking

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα


 

Πραγματοποιήθηκε την 17-01-22 συνάντηση της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος με  Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα.

 

Βασικά θέματα συζήτησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στο Ν.Μαγνησίας και στις Β.Σποράδες .

 

Η αύξηση των οργανικών θέσεων σε Κ.Λ.Βόλου ,στο Λ/Τ Αγ.Κυριακής Τρικέρων ,στο Λ/Τ Αμαλιάπολης κρίνεται επιτακτική και αυτό μπορεί να επιτευχθεί ή με τη πλήρη ανακατανομή των 9.500 οργανικών θέσεων ή σε περίπτωση που προστεθούν 1.000 νέες θέσεις στο οργανόγραμμα το προσεχές χρονικό διάστημα , να διατεθούν σε υπηρεσίες της ηπειρωτικής Ελλάδος ώστε να αποκατασταθούν οι ισορροπίες στη στελέχωση των Λιμενικών Αρχών.   

 

Τονίσαμε την ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών των Β.Σποράδων που εδώ και πολλά χρόνια λειτουργούν υποστελεχωμένες .Αναδείξαμε τα προβλήματα που έχουν προκύψει με το ασθενοφόρο σκάφος που έχει διατεθεί στη Λιμενική Αρχή της Σκοπέλου και ζητήσαμε τη στήριξη του έργου που παράγουν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με τη διακομιδή ασθενών από τα νησιά μας στο Βόλο .

 

Η κα. Κολυνδρίνη δήλωσε την αμέριστη διαχρονική της συμπαράστασή  στην Ένωσή μας που αναζητά λύσεις , αναδεικνύει στο έργο που προσφέρουν οι συνάδελφοι, ως θεματοφύλακες ασφάλειας και προστασίας των πολιτών και υποσχέθηκε πως μέσω του θεσμικού της ρόλου στη Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συνεχίσει εμπράκτως την αγαστή συνεργασία με την  ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος .        

 

Για το Δ. Σ.

 

 

          Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός  Γραμματέας

 

 

    Κυράνης Κων/νος                              Μαχαίρας Νικόλαος