Η «Μάχη» των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. την παρατεταμένη καλοκαιρινή περίοδο – Έκφραση Ικανοποίησης


 Ηράκλειο, 05 Νοεμβρίου 2021

Αρ. Πρωτ: 21/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την πλειοψηφία των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. η φετινή παρατεταμένη καλοκαιρινή περίοδος ήταν μια καθημερινή «μάχη».

«Μάχη» να ανταπεξέλθουν στο πάρεργο των καθολικών ελέγχων, για τη διαπίστωση της κατοχής των προβλεπόμενων υγειονομικών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων των επιβαινόντων στα πλοία, συμβάλλοντας  τόσο στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας στη χώρα μας  όσο και στην απρόσκοπτη εκτέλεση των δρομολογίων των πλοίων.

«Μάχη» για την εξυπηρέτηση των πολιτών, για όλες τις υπόλοιπες συναλλαγές τους με τα λιμενικά καταστήματα, λόγω της  μείωσης των διατιθέμενων στελεχών για τις εργασίες αυτές.

«Μάχη» για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτου περιστατικού.

Μετά από αυτές τις «μάχες» αναμέναμε την αναγνώριση της προσφοράς των στελεχών από την διοίκηση και την αποστολή έστω μιας γενικής διαταγής έκφρασης ικανοποίησης.

 Αντί αυτού το μόνο που  στάλθηκε ήταν μία γενική διαταγή για την συμπεριφορά των στελεχών προς τους πολίτες, η οποία και εκλήφθη από τα στελέχη ως «κατσάδιασμα» για αναφορές που προφανώς αφορούσαν μεμονωμένα περιστατικά.

Εμείς από την πλευρά μας, συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας, είμαστε περήφανοι για αυτούς και δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα τους να αναδείξουμε τα προβλήματα τους.Νεότερη Παλαιότερη