ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Έκφραση συγχαρητηρίων στα στελέχη του Λ/Σ Αλοννήσου .


 

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα συγχαρητήριά της στα στελέχη του Λ/Σ Αλοννήσου για τις άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες διάσωσης επιβαινόντων σε ιστιοφόρο σκάφος που βρέθηκε σε κίνδυνο. 

 

  Συγκεκριμένα  άμεση ήταν η επέμβαση των συναδέλφων στο Πατητήρι της Αλοννήσου όταν στην είσοδο του λιμανιού ιστιοφόρο με δύο επιβαίνοντες έχασε το πηδάλιο του με αποτέλεσμα να οδηγείται στα βράχια του λιμενοβραχίονα την ώρα που το λιμάνι προσεγγίζει το Exrpess Skiathos.

 

Οι συνάδελφοι του Λ/Σ Αλοννήσου έσπευσαν αμέσως με το ΠΛΣ 1004 δίπλα στο ιστιοφόρο, το οποίο απομάκρυναν οδηγώντας το με ασφάλεια στο λιμάνι, αποτρέποντας στην κυριολεξία τα χειρότερα .

 

Το ανωτέρω περιστατικό αποτελεί ακόμη μία περίτρανη απόδειξη του αλτρουισμού και της ανιδιοτέλειας που εργάζονται τα στελέχη του υπηρετούν στη λιμενική αρχή Αλοννήσου παρά το γεγονός ότι η υποστελέχωση έχει οδηγήσει του συναδέλφους στα όρια της αντοχής ,ευελπιστώντας ότι από πλευράς υπηρεσίας κάποια στιγμή θα υπάρξει ευαισθητοποίηση προκειμένου να καταστεί εφικτή τόσο η ενίσχυση της αρχής όσο και η αντικατάσταση με νέες μεταθέσεις των συναδέλφων που υπηρετούν εκεί για πολλά έτη.        

      

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ               ΒΟΥΤΣΗΣ ΛΟΥΚΑΣ



Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

Νεότερη Παλαιότερη