ΕΠΛΣ Φθιώτιδος: Συνάντηση με το Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κατσαφάδο


 Εχθές Δευτέρα 19-07-2021, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ Κωνσταντίνο, στο γραφείο του που βρίσκεται στην έδρα του ομώνυμου Υπουργείου στον Πειραιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα λόγω covid και ο κ.
Υφυπουργός επέδειξε ενδιαφέρον για όλα όσα παρατέθηκαν και ακολούθησε διαλογική συζήτηση, ώστε να επεξηγηθούν τα ζητήματα της Ένωσής μας και τα ιδιαίτερα σημεία τους. Επιβεβαίωσε στη συνέχεια την άμεση δρομολόγηση κάποιων εκ των βασικών ζητημάτων, καθιστώντας τη συνάντηση παραγωγική και ουσιαστική, διαβεβαιώνοντας παράλληλα την εντατική παρακολούθηση και των υπόλοιπων ζητημάτων, με σκοπό τη ρύθμισή τους σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Η Ένωσή μας παρέθεσε τους ευγενικούς σκοπούς της, όπως διαφαίνονται από την κατεύθυνση που έχουν κάθε φορά οι στόχοι της, δηλαδή τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών κατά την εκτέλεση του υπηρεσιακού έργου και την παράλληλη υποβοήθησή του για την αναβάθμιση τόσο της ποιότητας των υπηρεσιών, όσο και της ζωής των συναδέλφων και των οικογενειών τους. Ακολούθως ο κ. Υφυπουργός προέτρεψε για ενέργειες σχετικά με τα ζητήματα που συζητήθηκαν και συνέχιση του δημιουργικού μας έργου.

Εκ μέρους της Ένωσής μας, το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για την αποδοχή και την επίτευξη της γόνιμης συνάντησής μας, επιδίδοντάς του αναμνηστική πλακέτα και σχετικό Υπόμνημα με όσα παρατέθηκαν.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ Γεώργιος                                                        ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Βάιος

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

Νεότερη Παλαιότερη