Συνεργασία της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος με τις Δημοτικές Αρχές των Β.Σποράδων.






 Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος το τελευταίο έτος πραγματοποίησε συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Δημοτικών Αρχών της Σκιάθου ,Σκοπέλου και Αλοννήσου με βασικό  θέμα συζήτησης συνεργασία της Ένωσης μας με τους τρείς Δήμους των Β.Σποράδων προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών στους συναδέλφους, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης στα νησιά του Ν.Μαγνησίας που παρουσιάζουν μεγάλη τουριστική κίνηση .

Ζητήθηκαν από την Ένωσή μας: 

Η μείωση των Δημοτικών τελών στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Η μέριμνα για δωρεάν μετακίνηση των συναδέλφων και των οικογενειών τους με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα νησιά των Β.Σποράδων. 

Η ενεργοποίηση διάταξης οικονομικής ενίσχυσης των υπηρετούντων στα νησιά. 

Η δυνατότητα εύρεσης καταλυμάτων  ώστε να παρέχεται δωρεάν στέγαση στους συναδέλφους. 

Από τη πλευρά τους υπήρξε δέσμευση για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό και εμπράκτως τη προσφορά των συναδέλφων τόσο στην ασφάλεια των πολιτών όσο και στη παροχή βοήθειας στον τουρισμό. 

Σε συνάρτηση με την ενίσχυση των Λιμενικών Αρχών των Β.Σποράδων με μεταθέσεις θεωρούμε ότι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συναδέλφων αποτελεί επιτακτική ανάγκη και σε αυτή τη κατεύθυνση η συνεργασία με τους τοπικούς φορείς μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.  


Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

Νεότερη Παλαιότερη