Γραμματεία Γυναικών Π.Ο.Λ. : Χρόνια πολλά σε όλες τις ένστολες Μητέρες - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Γραμματεία Γυναικών Π.Ο.Λ. : Χρόνια πολλά σε όλες τις ένστολες Μητέρες

“Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου” αναφέρει ο ποιητής μας Οδυσσέας Ελύτης.

Στα μάτια όλων μας η μάνα είναι ένα θεϊκό πλάσμα με απεριόριστες δυνάμεις και αντοχές. Άντεξε τις οδύνες που μας έφερε στον κόσμο και είναι πάντα εκεί για να προσφεύγουμε στην αγκαλιά και στην Αγάπη της. Έχει κάτι από τη μοναδική Μητέρα του Χριστού μας. Την Παναγία στην οποία προσφεύγουμε όταν έχουμε ανάγκη και αναζητούμε την Αγάπη της.

Σήμερα την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, στην Ελλάδα όπως και σε πολλές χώρες του κόσμου έχει καθιερωθεί  η Γιορτή της Μητέρας ή Ημέρα της Μητέρας προς τιμήν της μητέρας και της μητρότητας.

Ευχόμαστε στις μητέρες όλου του κόσμου και ιδιαιτέρως στη μητέρα Λιμενικό να είναι υγιείς, δυνατές, χαμογελαστές και να εξακολουθούν να μας αγαπούν και να μας φροντίζουν πάντα με τον ιδιαίτερο τρόπο τους.

Και μπορεί ο λαός μας να λέει ότι η ποδιά της μάνας τους χωράει όλους αλλά και εμείς να φροντίσουμε να κάνουμε τη ζωή της μάνας Λιμενικού πιο εύκολη, δίνοντας χείρα βοηθείας και κατανοώντας ότι πρώτη προτεραιότητα της μάνας είναι τα παιδιά της.

Χρόνια πολλά μαμά!!

Γραμματεία Γυναικών Π.Ο.Λ.