ΕΛΣΚΥ : Έκφραση συγχαρητηρίων στον Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. Παυλίδη Θεοχάρη για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

H Ένωση Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας (Ε.Λ.Σ.Κ.Υ.) εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια  στο συνάδελφο Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. Παυλίδη Θεοχάρη μετά την τεράστια επιτυχία  κατάκτησης της πρώτης θέσης στην Ευρώπη κερδίζοντας  στον τελικό της LEN Euroleague την  Ουγγρική ομάδα  Ντουναϊσβάρος με 7-6 (εκτός έδρας).

Ο Χάρης Παυλίδης μετά τη τεράστια καριέρα ως παίχτης στον Ολυμπιακό όπου κατέκτησε πρωταθλήματα Ελλάδος και Ευρωπαϊκούς τίτλους ανέλαβε το 2007 τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού οδηγώντας της  στον "παρθενικό" τελικό  στην Ευρώπη  LEN TROPHY.

Τα τελευταία χρόνια με την ομάδα του Ολυμπιακού μονοπωλεί τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα!

Με τον Χάρη Παυλίδη οι γυναίκες του Ολυμπιακού το 2014 στη Φλωρεντία κατέκτησαν το 1ο ευρωπαϊκό τρόπαιο του τμήματος LEN TRORHY. Το 2015 ήρθε για την ομάδα του η μεγαλύτερη στιγμή… μέσα στον Πειραιά  νίκησαν την Σαμπαντέλ και τα κορίτσια του Χάρη κατέκτησαν την Ευρωλίγκα… και επίσης την ίδια χρονιά κατέκτησαν και το Super Cup Ευρώπης!!!!

Στην θητεία του έχει  κατακτήσει άλλους 4 τίτλους:

Ø 2014 Super Cup Ευρώπης

Ø 2017 & 2019 Euroleague

Ø 2018 LEN TRORHY

«Μόνο στα όνειρα υπάρχει αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός

έχοντας στο τιμόνι τον Χάρη»

Ο προπονητής και «καπετάνιος»  της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μετά την κατάκτηση της Euroleague απένειμε πανευτυχής και συγκινημένος και σαφώς δικαιωματικά, τα εύσημα στα «κορίτσια του» δηλώνοντας:

«Είχαμε πολλή νευρικότητα, υπήρχε μεγάλο άγχος, αλλά θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα κορίτσια μου για αυτό που πέτυχαν! Μόνο στα όνειρά μου θα μπορούσα να φανταστώ αυτή τη κατάληξη όταν αρχίσαμε τον Σεπτέμβριο με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα όμως είδατε τι άμυνα παίξαμε στο τέταρτο 8λεπτο. Βάλαμε όλη την καρδιά μας και παίξαμε άμυνα σαν μανιακοί! Ήταν η θέληση που μας οδήγησε στη νίκη»!

Η Ε.Λ.Σ.Κ.Υ. εύχεται στον Χάρη Παυλίδη και στα «κορίτσια του» συγχαρητήρια και να έχουν πάντα επιτυχίες!