Π.Ο.Λ.: Επιστολή για συνάντηση με ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη Ιωάννη. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Π.Ο.Λ.: Επιστολή για συνάντηση με ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη Ιωάννη.

Θέμα: «Αίτημα συνάντησης με  κ. Υ.Ν.Α.Ν.Π.  ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη».

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με τη παρούσα επιστολή μας, σας ενημερώνουμε ότι διενεργήθηκε το 1ο  συνέδριο της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.)  και συγκροτήθηκε  σε σώμα το Δ.Σ.  της Π.Ο.Λ. αποτελούμενο από 19 μέλη, τα οποία εκπροσωπούν  όλες τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις.

Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ως εκ τούτου προσδοκούμε σε μία γόνιμη συνάντηση μαζί σας,  το συντομότερο δυνατόν.

Από τη πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας, σας έχουμε γνωρίσει με επιστολές μας όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς επίσης και μέσω ερωτημάτων στη Βουλή των Ελλήνων ώστε όλοι οι πολιτικοί συνδυασμοί να λάβουν γνώση για τα θέματα τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης .

Σχετικά με το Π.Δ. των μεταθέσεων έχουμε γίνει δέκτες αντιδράσεων τόσο από τους συναδέλφους όσο και από έτερους συνδικαλιστικούς φορείς.

Κύριε Υπουργέ,

Οι εξελίξεις αυτές δεν πρέπει να αφήσουν κανένα μας αδιάφορο!

Ως  Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών δεν υιοθετούμε τη τακτική του να κρύβουμε τα προβλήματα των στελεχών «κάτω από το χαλί»  γι’ αυτό ακριβώς και επιθυμούμε άμεσα να συναντηθούμε μαζί σας. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προς όφελος όλων των στελεχών, εκπροσωπώντας τους σε όλα τα επίπεδα και διεκδικώντας μαχόμενοι ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας ακόμη και αν κάποιοι προσπαθούν να  σταθούν εμπόδιο σε αυτή μας την προοπτική!

Ευελπιστούμε ότι σ’ αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζονται και οι στόχοι τόσο της Πολιτικής όσο και τη Στρατιωτικής μας Ηγεσίας.

Αναμένουμε για γόνιμο και δημιουργικό διάλογο, μαζί σας!

Με Τιμή,

Για το Δ.Σ.