ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Διενέργεια rapid test σε μετακινούμενα στελέχη ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ


 Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος μετά την έκδοση της ΩΠ:171347/02-2021 διαταγής ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/Υ.Υ.1ο όπου προβλέπεται η προσκόμιση τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνου AG (rapid test) όταν τα στελέχη πρόκειται να μετακινηθούν για εκτέλεση υπηρεσίας σε άλλη Λιμενική Αρχή εκτός της Περιφέρειάς τους, αναζήτησε λύση προκειμένου η συνάδελφοι να μπορούν εγκαίρως και χωρίς προσωπικό χρηματικό κόστος να προσκομίζουν την απαραίτητη βεβαίωση ύστερα από τη διενέργεια του rapid test.

Σύμφωνα με τη διαταγή η σχετική βεβαίωση αφορά τεστ που διενεργήθηκε 48 ώρες πριν την άφιξη στην υπηρεσία που μετακινείται.   

Ως εκ τούτου απευθυνθήκαμε στον Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ προκειμένου να παρέμβει και να βρεθεί λύση στο ζήτημα που προέκυψε .

Σε πρώτη φάση και κατόπιν συνεννόησης του Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ με τη Διοίκηση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου υπάρχει η δυνατότητα οι συνάδελφοι να προσέρχονται στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Βόλου όπου και διενεργούνται δωρεάν rapid test.

Οι συνάδελφοι που μετακινούνται μπορούν να απευθύνονται για διευκρινήσεις στο μέλος της Ένωσής μας  Σιδέρη Γαβριήλ τηλ.6974729300.

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Κανάκη Χρήστο για την άμεση ανταπόκριση και την πρωτοβουλία για την εξεύρεση λύσης.   

                          


Νεότερη Παλαιότερη