ΕΠΛΣ Βορείου Ιονίου : Έκφραση ευχαριστηρίων στα πληρώματα των περιπολικών σκαφών του Κ.Λ. Κέρκυρας




 Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας, εύχονται σε όλους τους συναδέλφους υγεία, ευτυχία και κάθε οικογενειακή , προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.


Οι σκέψεις όλων μας, τις Άγιες αυτές ημέρες, ήταν με τους συναδέλφους που μακριά από τις οικογένειές και τα αγαπημένα τους πρόσωπά, βρίσκονταν στην Υπηρεσία και το καθήκον.


Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στα πληρώματα των περιπολικών σκαφών του Κ.Λ. Κέρκυρας, που κατά τις γιορτινές ημέρες που πέρασαν, εκτός και πέραν της αστυνόμευσης του θαλάσσιου χώρου που ήταν επιφορτισμένοι, ανέλαβαν και έφεραν εις πέρας, με απόλυτη επιτυχία, σειρά διακομιδών ασθενών και συνανθρώπων μας που κινδύνευαν ή έχριζαν ιδιαίτερή ιατρικής βοήθειας. Οι προαναφερόμενες διακομιδές, από τα Διαπόντια νησιά μας προς την Κέρκυρα και από το νησί μας προς την απέναντι ηπειρωτική ακτή, έλαβαν χώρα υπό ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες, με ανέμους εντάσεως 7-8 BF και όταν όλα τα πλοία της γραμμής έμεναν δεμένα ανήμπορα να αποπλεύσουν.


Πρέπει επιτέλους η Φυσική Ηγεσία μας, σε όλες τις βαθμίδες, να σκύψει και να δώσει λύση στο πλέον πάγιο πρόβλημα υποστελέχωσης των πληρωμάτων μας, καθώς επίσης και να ξεκινήσει την διαδικασία αντικατάστασης του γερασμένου στόλου Υπηρεσιακών σκαφών της Υπηρεσίας μας με νεότερα και σύγχρονα περιπολικά σκάφη, προκειμένου οι συνάδελφοι να Υπηρετούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα την δύσκολη Αποστολή τους.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!!


       Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                          

ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ευθύμιος                                                                     ΚΟΝΤΖΙΑΛΗΣ Σπύρος




Νεότερη Παλαιότερη