ΕΠΛΣΒΙ: Συνάντηση με τους προέδρους του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Κέρκυρας


Το Σάββατο 07-11-2020, μέλη του προσωρινού Δ.Σ. της Ένωσής μας συναντήθηκαν με τους προέδρους του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Κέρκυρας, κ. ΚΑΛΟΥΔΗ Δημήτριο και κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟ Αλέξανδρο, αντίστοιχα, με θέμα το φλέγον ζήτημα της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των συναδέλφων σε όλο τον Νομό.

Κατά την συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, οι πρόεδροι των ανωτέρω συλλόγων έδειξαν να γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και προθυμοποιήθηκαν να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλουμε, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, προς εξεύρεση ιατρών και φαρμακείων που προτίθενται να μας εξυπηρετούν. 

Επίσης δεσμεύτηκαν, να καταβάλουν μαζί μας κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταρτιστούν λίστες με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και φαρμακείων του Νομού, συμπεριλαμβανομένη και η Ν. Παξών, που θα εξυπηρετούν τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, με τα βιβλιάρια υγείας τους.

Από πλευρά μας, πιστεύουμε πως και με την βοήθεια τους, οι προαναφερόμενες λίστες θα είναι έτοιμες σύντομα, ώστε να διανεμηθούν σε όλες τις Υπηρεσίες, προς ενημέρωση των συναδέλφων. 

         

           Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                            


  ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ευθύμιος                                                                         ΚΟΝΤΖΙΑΛΗΣ Σπύρος





Νεότερη Παλαιότερη