Συνάντηση Ζέττας Μακρή με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Breaking

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση Ζέττας Μακρή με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών


 Την δεύτερη, σε διάστημα δέκα ημερών συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας είχε, την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας  Ζέττα Μ. Μακρή, με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Κώστα Κυράνη για να επικαιροποιήσουν τα τοπικά, χρονίζοντα και επείγοντα θέματα, του τομέα ευθύνης τους, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης από την κεντρική διοίκηση.


Μεταξύ των άλλων, ο πρόεδρος ενημέρωσε την βουλευτή για την προσεχή ανακατανομή,πανελληνίως,1500 θέσεων, η οποία, όταν ολοκληρωθεί, θα διευκολύνει την αναβάθμιση της τοπικής υπηρεσίας και θα ενισχύσει την, ούτως ή άλλως, αξιόλογη προσφορά τους. Ξεχώρισε, επίσης, ως σημαντικό και το έθεσε, υπόψιν της βουλευτού, το πρόβλημα και την διαδικασία των μεταθέσεων, που, κατά την γνώμη των συνδικαλιστών, υποβαθμίζουν την δυναμική της υπηρεσίας.


Η κ. Μακρή άκουσε, με προσοχή και ενδιαφέρον την ενημέρωση του προέδρου, τον ευχαρίστησε για την, εκ νέου, συνεργασία τους και τον συνεχάρη για την ακριβή καταγραφή των συνδικαλιστικών αιτημάτων, τα οποία δεσμεύθηκε να μεταφέρει στην πολιτική ηγεσία. Δεν παρέλειψε, δε, να συγχαρεί τον πρόεδρο όχι μόνο για την μαχητικότητα αλλά και για την ευπρέπεια, με την οποία διατύπωσε τα υπάρχοντα θέματα και τα προς επίλυση προβλήματα.


Site : www.omospondia.gr