Ίδρυση Π.Ο.Λ. : Εγγραφές στην Ένωση Λιμενοφυλάκων Κ.Δ. Ελλάδος


 Αγαπητές αγαπητοί συνάδελφοι.

Την 1η  Οκτωβρίου 2020 στον Πειραιά, παρουσιάστηκε η ίδρυση της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ (Π.Ο.Λ.).

Ένα αίτημα, των περισσοτέρων συναδέλφων έγινε πράξη. Μια ανάγκη που δημιουργήθηκε από το έλλειμμα συνδικαλιστικής εκπροσώπησης εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και που φιλοδοξεί να καλύψει  το κενό σε μία περίοδο μάλιστα, κατά την οποία το συνδικαλιστικό κίνημα καλείται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Η νέα Ομοσπονδία, αποτελούμενη σε μεγάλο βαθμό από νέες συνδικαλιστικές φωνές και εκπροσωπώντας συναδέλφους από διαφορετικά σημεία της Ελλάδος, έχει ως βασικό της σκοπό την υπεράσπιση των θεμελιωδών αρχών του συνδικαλιστικού μας κινήματος , οι οποίες μέσα στο χρόνο έχουν χαθεί ή αλλοιωθεί σε σημαντικό βαθμό.

Η ΈΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ στην ίδρυση της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ (Π.Ο.Λ.) είχε τον πλέον πρωταγωνιστικό-ιδρυτικό ρόλο και συμμετέχουν στο Δ.Σ της ομοσπονδίας τρία μέλη από το ΔΣ της Ένωσής μας και είναι: ο  ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ που είναι Α’ Αντιπρόεδρος  στην Π.Ο.Λ. ο  ΡΟΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  που είναι μέλος στην Π.Ο.Λ. και η  ΡΙΧΑΝΗ ΜΑΡΙΑ που είναι  αναπληρωτής ταμίας στην Π.Ο.Λ. Αποδείξαμε πρώτοι εμείς, χάρη στην στήριξη και την εμπιστοσύνη των μελών μας σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο πως υπάρχει κι άλλος δρόμος για να  επαναπροσδιοριστεί το διεκδικητικό πλαίσιο υπέρ των συναδέλφων. Να εμφανιστεί η συμμετοχή, να εμφανισθεί το ουσιαστικό, το πρακτέο, ώστε να παραχθεί έργο. Και όταν λέμε έργο δεν εννοούμε συντεχνίες. Μέσω του υγιούς συνδικαλισμού με γνώση, ορθολογικότητα και αξιολόγηση των προβλημάτων, υπάρχει ελπίδα οι προβληματισμοί και τα αιτήματα των συναδέλφων να πάρουν επίσημη μορφή.  

Αγαπητές αγαπητοί συνάδελφοι

Ζητάμε να μας δώσετε επιπλέον δύναμη να  επαναπροσδιοριστεί τοπικά και πανελλαδικά το διεκδικητικό πλαίσιο υπέρ των συναδέλφων.

Ζητάμε να μας δώσετε επιπλέον δύναμη για να υπάρχει η φωνή μας/σας στους χώρους λήψεως αποφάσεων και η παρουσία μας/σας  πλάι σε φορείς που θα συνδράμουν με ορθολογικό τρόπο στα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων.

Ζητάμε τη  στήριξη με τις εγγραφές σας στην ΈΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ για να παρουσιάσουμε διεξόδους σε χρόνια αδιέξοδα 

Οι εγγραφές στην ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ είναι εκ των ων ουκ άνευ για την υγιή προώθηση του κοινού μας σκοπού, με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες.


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                              ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ


Νεότερη Παλαιότερη