Π.Ο.Λ. : Συνάντηση συνεργασίας με Ε.Α.Α.Λ.Σ.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 16/10/2020 επίσκεψη της Ομοσπονδίας μας στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Ε.Α.Α.Λ.Σ).

Βασικός σκοπός της συνάντησής μας αποτέλεσε η επί του πρακτέου εφαρμογή μιας εκ των βασικών καταστατικών μας προοπτικών, δηλαδή της στενής συνεργασίας με τους απόστρατους συναδέλφους μας.

Η Ε.Α.Α.Λ.Σ αποτελεί το αντιπροσωπευτικότερο συλλογικό όργανο των απόστρατων συναδέλφων του Λ.Σ. έχοντας πλούσια και παραγωγική δράση τα τελευταία χρόνια.

Αποφασίσαμε για την από κοινού δράση σε θέματα που αφορούν στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος  απόστρατων και εν ενεργεία.

Για το λόγο αυτό το προσεχές χρονικό διάστημα θα αναληφθούν πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση συντονιστικού οργάνου αποτελούμενο από την Ε.Α.Α.Λ.Σ, την Ομοσπονδία μας και συνδικαλιστικές οργανώσεις του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που θέλουν να συνεργαστούν μαζι μας για σε μια υγιή και δυναμική προοπτική υπέρ των Λιμενικών κάθε βαθμίδας, εν αποστρατεία και εν ενεργεία.

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Α.Α.Λ.Σ για την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξε, ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ.Μανωλάκο Βασίλειο και τον Αναπληρωτή Προέδρο κ.Βοϊδονικόλα Σταύρο .

Θα αποτελέσει μεγάλη μας τιμή η συνεργασία με την Ε.Α.Α.Λ.Σ αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του έργου που επιτελεί προκειμένου εμείς οι εν ενεργεία Λιμενικοί να βιώσουμε, μετά την αποστρατεία μας, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης με απολαβές εφάμιλλες της προσφοράς μας στο Λιμενικό Σώμα και στη πατρίδα μας.

Το μέλλον αρχίζει ΤΩΡΑ 



Νεότερη Παλαιότερη