Συνάντηση με ΥΦΥΝΑΝΠ κ.Γκίκα Στέφανο

 


Συνάντηση με το νέο Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γκίκα Στέφανο πραγματοποίησε η Ομοσπονδία μας προκειμένου να του ευχηθεί για την ανάληψη των καθηκόντων του πριν λίγες μέρες. 

Στη συνάντησή μας η οποία πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα είχαμε την ευκαιρία να αναδείξουμε τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη και χρήζουν άμεσης επίλυσης όπως αυτό των μεταθέσεων, ενώ παραδώσαμε στον κ. Υφυπουργό πλήρη και εμπεριστατωμένο φάκελο με τα αιτήματά μας . 

Ο κ. Υφυπουργός από τη πλευρά του δήλωσε πως στόχος του είναι η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Λιμενικοί μέσα από τη διαρκή συνεργασία με την Π.Ο.Λ . και τους εκπροσώπους των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα υπάρχουν και νέες συναντήσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ομοσπονδίας με την πολιτική μας ηγεσία πάντα με γνώμονα την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων όλων των βαθμίδων όπου και αν υπηρετούν αυτοί.


 Για το ΔΣ

%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85%2004-2024%20%CE%91%CE%B8%CE%BF%CF%852

Νεότερη Παλαιότερη