Η Π.Ο.Λ. αναδεικνύει τα προβλήματα που μας απασχολούν αλλά και κάθε θετική δράση υπέρ των συναδέλφων


 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών από την πρώτη μέρα ίδρυσή της ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση πως ο στόχος της είναι η προάσπιση των συναδέλφων ιδίως στις περιπτώσεις που αδικούνται και βρίσκονται εκτεθειμένοι.

Ακολουθώντας αυτόν τον δρόμο δεν ήταν και λίγες οι φορές που εκφράσαμε την διαφορετική μας θέση σε σχέση με τις επιλογές της εκάστοτε Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας μας.

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι στην κρίση μας και να διαφωνούμε όταν διαπιστώνουμε πως οι ενέργειες και οι επιλογές της Ηγεσίας είναι εις βάρος των συναδέλφων αλλά και να αναδεικνύουμε τις θετικές κινήσεις που έχουν θετικό πρόσημο υπέρ των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Μία τέτοια θετική κίνηση που έχει τον συμβολισμό της αλλά και την ουσιαστική της αξία ήταν και η προσφορά γευμάτων το Μεγάλο Σάββατο προς τους συναδέλφους της παραμεθορίου συμπεριλαμβανομένων και υπηρεσιών της Κρήτης από τον Υφ.ΥΝΑΝΠ κ.Παππά Ιωάννη . Γνωρίζοντας την ευαισθησία του Υφυπουργού μας για τους υπηρετούντες στα νησιά θα τονίσουμε πως ανάλογες κινήσεις και δράσεις έχουν γίνει από τον ίδιο και στο παρελθόν πριν ακόμη αναλάβει τη θέση του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής .     

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως η Πολιτική μας Ηγεσία όπως εκφράζεται από τον ΥΝΑΝΠ κ.Στυλιανίδη Χρήστο ,τον Υφ.ΥΝΑΝΠ κ.Παππά Ιωάννη τους Γενικούς Γραμματείς του ΥΝΑΝΠ κ. Κουτουλάκη Εμμανουήλ και κ.Κυριαζόπουλο Ευάγγελο και το επιτελείο τους έχει διαμορφώσει ένα εποικοδομητικό πλαίσιο συνεργασίας και διαλόγου με την Π.Ο.Λ. στο οποίο και επενδύουμε ως μια προοπτική βελτίωσης των συνθηκών υπέρ των συναδέλφων.

Ευελπιστούμε η συνεργασία αυτή να αποδώσει καρπούς καθώς τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε στάση αναμονής για τα σοβαρά ζητήματα που θα έπρεπε οι λύσεις να είχαν δοθεί εδώ και καιρό .

Ως Ομοσπονδία ήδη έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας για νομοθετική ρύθμιση, έχοντας ως πρώτη αίσθηση την θετική αξιολόγηση αυτών από την Πολιτική μας Ηγεσία παραμένοντας σε εγρήγορση μέχρι και την νομοθέτησή τους σε επικείμενο νομοσχέδιο του ΥΝΑΝΠ. 


Για το ΔΣ

%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85%2004-2024%20%CE%91%CE%B8%CE%BF%CF%852Νεότερη Παλαιότερη