Το ευχαριστώ του Make A Wish στην Π.Ο.Λ

 


Η Π.Ο.Λ ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων του ΥΝΑΝΠ κ.Κυριαζόπουλου Ευάγγελου συμμετείχε ενεργά στην διοργάνωση του φιλικού αγώνα υδατοσφαίρισης μεταξύ των Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών της Εθνικής Ομάδας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και συνέβαλε στην συμπλήρωση του ποσού που συγκεντρώθηκε για κάλυψη 3 ευχών καταβάλλοντας πόσα ως Ομοσπονδία αλλά και ως πρωτοβάθμιες ενώσεις.

Για τον λόγο αυτό το Make A Wish Ελλάδος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Ομοσπονδία μας ως εξής:


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Υδατοσφαίρισης μεταξύ των Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών της Εθνικής Ομάδας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, την Κυριακή 21/1/2024, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!


Πρωταρχικός στόχος ήταν να συγκεντρωθεί το ποσό των € 4.680, που αντιστοιχεί στο μέσο κόστος ευχής του Make-A-Wish Ελλάδος (βάσει οικονομικών στοιχείων του 2022), για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει ένα ειδικό αμαξίδιο. Ήταν τέτοια η αγάπη του κόσμου, που το ανωτέρω ποσό μαζεύτηκε πριν καλά - καλά ξεκινήσει ο Αγώνας. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε και να συμβάλουμε στην εκπλήρωση μιας ακόμη ευχής, ενός 4χρονου αγοριού, που νοσεί με νευροβλάστωμα και έχει ευχηθεί να ταξιδέψει στην Disneyland.

Τελικά, η συλλογική προσπάθεια ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού χάρη στη δική σας κινητοποίηση και πολύτιμη υποστήριξη, συγκεντρώθηκε το ποσό των 14.750€, το οποίο θα αφιερωθεί στις ευχές τριών παιδιών που νοσούν σοβαρά.

Η τρίτη ευχή ανήκει σε μία πανέμορφη 4χρονη "νεράιδα", κάπως ντροπαλή, αλλά πολύ δυναμική, που ευχήθηκε να αποκτήσει το δωμάτιο των ονείρων της, εμπνευσμένο από την ταινία Frozen!

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, καθώς ξεπεράστηκε κατά πολύ ο αρχικός στόχος, οι παίκτες και ο προπονητής της Εθνικής μας δέχθηκαν με μεγάλη χαρά να προσφέρουν ακόμη μία μπάλα με τις υπογραφές τους. Οι δύο μεγαλύτερες δωρεές έγιναν από τους κάτωθι υποστηρικτές, οι οποίοι θα λάβουν αυτό το μοναδικό αναμνηστικό!
 

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!


Με εκτίμηση,

Χριστίνα Δημητροπούλου

Fundraising Department Manager

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)





Νεότερη Παλαιότερη