ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος -Διάθεση διατακτικών επιταγών από τον όμιλο super market ΜΑΣΟΥΤΗΣ για τους συναδέλφους που υπηρετούν στις Β.Σποράδες.

 


Μετά την αποδοχή του αιτήματός μας από την επιχείρηση ΜΑΣΟΥΤΗΣ θα διατεθούν σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στις Β.Σποράδες (Σκιάθο -Σκόπελο και Αλόννησο ) διατακτικές επιταγές ύψους 30 ευρώ  προκειμένου να προμηθευτούν προϊόντα από τα καταστήματα του Ομίλου ΜΑΣΟΥΤΗΣ .

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ νέου τον συνάδελφο  Θεοχαρίδη Στέφανο για την ανάληψη της πρωτοβουλίας για ακόμη μια χρονιά και τη διάθεσή των διατακτικών στους συναδέλφους καθώς εδώ και πολλά έτη εκπροσωπώντας τους Λιμενικούς στις Β.Σποράδες έχει καταφέρει να αναδείξει μια διαφορετική πλευρά του συνδικαλισμού, αυτή της ατομικής πρωτοβουλίας υπέρ όλων των Συναδέλφων πέρα από διαχωρισμούς και επιλεκτικές εξυπηρετήσεις.

 

Από την Ένωσή μας η κίνηση αυτή αποτελεί το ελάχιστο δείγμα ανταποδοτικότητας της προσφοράς των συναδέλφων που υπηρετούν στα νησιά μας ενώ ανάλογες πρωτοβουλίες όπως τα προηγούμενα χρόνια θα υπάρξουν και στη συνέχεια.  Για το Δ. Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός  Γραμματέας

  

Κυράνης Κων/νος                              Μαχαίρας Νικόλαος
Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.


 

Νεότερη Παλαιότερη